reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana jaka ty zdolna jestes. Tworzysz przepiękne aniołki i na dodatek robisz upiecia włosów. Kurcze zazdroszczę. Ja to nie mam talentu do niczego( maz mówi że mam jeden do wkurzania jego [emoji23]) probowalam czytac,uczyc sie angielkiego ale wszystko mi po czasie sie nudzi[emoji849] niewiem chyba jest cos ze mna
Na pewno masz jakieś zdolności, każdy je ma. Może po prostu jeszcze nie wiesz co. Ja od małego lubiłam malować, rysować, jakieś takie manualne sprawy. Ale z kolei jestem tepa dzida jesli chodzi o języki. Kiedy się uczyłam w szkole spoko, kiedy przestałam uzywac- kaplica. Wstyd mi strasznie z tego powodu, a nie mam tyle zaparcia zeby sie usiąść i zacząć uczyć. Nie lubię też gotowac, czasem mi tylko coś wyjdzie ale w większości dupa- mąż je bo lepsze to nic nic [emoji23][emoji1787] no i zawsze powtarzam,ze chcialabym pieknie śpiewać... dla mnie to chyba największy talent i dar wzruszyć kogoś swoim śpiewem. Ale niestety.. coś tam sobie mrucze, ale mężowi sie nie podoba [emoji23][emoji23][emoji23]

@
Kochana jaka ty zdolna jestes. Tworzysz przepiękne aniołki i na dodatek robisz upiecia włosów. Kurcze zazdroszczę. Ja to nie mam talentu do niczego( maz mówi że mam jeden do wkurzania jego 😂) probowalam czytac,uczyc sie angielkiego ale wszystko mi po czasie sie nudzi🙄 niewiem chyba jest cos ze mna
To jest nas dwie- ja też mam tylko jeden talent i mój mąż mówi, że to ten sam co Twój 🤪

Na pewno masz jakieś zdolności, każdy je ma. Może po prostu jeszcze nie wiesz co. Ja od małego lubiłam malować, rysować, jakieś takie manualne sprawy. Ale z kolei jestem tepa dzida jesli chodzi o języki. Kiedy się uczyłam w szkole spoko, kiedy przestałam uzywac- kaplica. Wstyd mi strasznie z tego powodu, a nie mam tyle zaparcia zeby sie usiąść i zacząć uczyć. Nie lubię też gotowac, czasem mi tylko coś wyjdzie ale w większości dupa- mąż je bo lepsze to nic nic [emoji23][emoji1787] no i zawsze powtarzam,ze chcialabym pieknie śpiewać... dla mnie to chyba największy talent i dar wzruszyć kogoś swoim śpiewem. Ale niestety.. coś tam sobie mrucze, ale mężowi sie nie podoba [emoji23][emoji23][emoji23]
Z tymi jezykami to u mnie to samo . Wszystko szybko zapominam . Wiem ze na moim stanowisku powinnam lepiej znać ten angieski. Ale moja szefowa mowi do mnie najważniejsze ze sobie ze wszystki radzisz. Tylko mnie wkurza jak jeden anglik patrzy na mnie jak by nie rozumial( dziwne bo moja psedo przyjaciółkę rozumie ,gdzie jej angielski jest naprawde marny ) dlatego wzielam sie za siebie zeby bardziej gramatycznie do niego mowic. Gotowac lubie nawet bardzo, tylko u mnie z tym czasem kiepsko 😕 tak naprawde to mam tylko w weekend czas na cokolwiek...

reklama
Z tymi jezykami to u mnie to samo . Wszystko szybko zapominam . Wiem ze na moim stanowisku powinnam lepiej znać ten angieski. Ale moja szefowa mowi do mnie najważniejsze ze sobie ze wszystki radzisz. Tylko mnie wkurza jak jeden anglik patrzy na mnie jak by nie rozumial( dziwne bo moja psedo przyjaciółkę rozumie ,gdzie jej angielski jest naprawde marny ) dlatego wzielam sie za siebie zeby bardziej gramatycznie do niego mowic. Gotowac lubie nawet bardzo, tylko u mnie z tym czasem kiepsko [emoji53] tak naprawde to mam tylko w weekend czas na cokolwiek...
Ah te weekendy.. I potem ogarnianie wszystkiego naraz, pranie, sprzątanie, gotowanie.. ja tak sobie wczoraj siedzialam i myslalam,ze taki miesiac czasu to bym sobie powiedziała w domu na wolnym.. Oj, jak ja bym sobie powiedziała [emoji23] dzis mi sie nic nie chce, ale muszę podnieść szanowne cztery litery i ruszyć się do jakis czynności..

Do góry