reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ah te weekendy.. I potem ogarnianie wszystkiego naraz, pranie, sprzątanie, gotowanie.. ja tak sobie wczoraj siedzialam i myslalam,ze taki miesiac czasu to bym sobie powiedziała w domu na wolnym.. Oj, jak ja bym sobie powiedziała [emoji23] dzis mi sie nic nie chce, ale muszę podnieść szanowne cztery litery i ruszyć się do jakis czynności..
Dokładnie te weekendy niby wolne ale nie masz nawet czasu o sobie pomyśleć. Ja jeszcze leżę w łóżku z moimi chlopakami. Chcem zeby maz moj sie wyspal bo w tygodniu malo spi. A moj piesek to moze spac nawet do południa byle by w naszym łóżku 😂
Chyba mamy to samo bo czym dłużej leze tym bardziej mi się nie chce😭 a tu tyle roboty mnie czeka

reklama
Taki malutki się ten aniołek na zdjęciu wydaje a wyszedl mi naprawdę chyba największy z wszystkich ;)
Dobrze, ze w pracy ok z choc chyba i piątek tez miałaś jeszcze zwolnienie?
Ja wczoraj wrocilam z imprezy przed 23, generalnie jedzenie ok, dj tez, ale jakoś na trzezwo to mi nożka nie chciała chodzić- A ja ogólnie nie pije i nie lubie alkoholu ale akurat wczoraj z dwie lampki by mi sie przydały.. Taki pokaz mody tam był.. Sandruś, Twoja sukienka by mi się wczoraj przydała bo tylko ja poszlam w spodenkach i koszuli- reszta w wypasionych kieckach [emoji23]
No ale jak się patrzy na trzezwo na niektóre urzędasy...ajć... chwile potanczylam, cos mnie zaczęło z lewej strony pobolewac i podziękowałam. Robilam wczoraj za drivera, psiapsiolka dla której tez anioła szylam bo wczoraj miala urodziny, po roku abstynencji jak jej strzelili dwa driny to się tak poskładała, ze mi trochę auto zarzygała... także na powrocie jeszcze mialam przygody..
A dziś meza chrzesnica ma 100dniowke i ja będę jej jakies fale robila na głowie, bo się chyba tutaj nie chwalilam ale takie moje hobby to upięcia i teraz juz mniej ale bardzo często czesalm na różne okolicznosci, panny młode, maturzystki weselnice ahhh [emoji2150][emoji2151][emoji2150][emoji2162] przynajmniej glowa bedzie czymś zajeta;)

Wow, jesteś bardzo zdolna :) podziwiam, bo u mnie dwie lewe ręce 😂

Kochana jaka ty zdolna jestes. Tworzysz przepiękne aniołki i na dodatek robisz upiecia włosów. Kurcze zazdroszczę. Ja to nie mam talentu do niczego( maz mówi że mam jeden do wkurzania jego 😂) probowalam czytac,uczyc sie angielkiego ale wszystko mi po czasie sie nudzi🙄 niewiem chyba jest cos ze mna

Zupełnie jak ja, nie jesteś sama :)

reklama
Do góry