Liliana87
Fanka BB :)
Dziękuję kochana [emoji7]Wow, jesteś bardzo zdolna podziwiam, bo u mnie dwie lewe ręce [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochana [emoji7]Wow, jesteś bardzo zdolna podziwiam, bo u mnie dwie lewe ręce [emoji23]
No to sobie wyobraz ona ubrana w te swoje jakies pantalony i kiecke plisowana do kostek a buty brazowe takie z dziurami na palcu i okkryta piętą i biale skarpety a pod tym rajstopy takie cienkie A ona sie tak gorliwie modlila i fikla z tego krzeseleczka. Nic jej sie nie stalo tylko te inne babki zaczely panikowac i ja zbierac Widzisz jakie mialam towarzycho A pozniej musialam z nimi wracac samochodem bo kierowalam o 2 w nocy to sie modlily cala drogeJuż sobie wyobraziłam tą sytuację w kościele [emoji23]. Jesteś zajebista, zawsze mam łzy w oczach od śmiechu przez te twoje historie [emoji23]
Przesyłam moc calusow;* byłaś na solarium to na pewno wyglądasz jak milion dolców [emoji8] gdybyś mieszkala blisko to bym Cię uczesalaDziś dziewczyny u mnie średnio z humorem, muszę jechać z mężem na imprezę z jego znajomymi od motorów.
Wiecie, że introwertycy średnio lubią imprezy, a prawie z samymi nieznanymi ludźmi to już w ogóle [emoji849]. Mąż mi to oznajmił w czwartek i nawet nie miałam gdzie kupić sukienki a to dla mnie najgorsze, bo jak źle wyglądam to źle się czuję. I w sumie przez brak ładnego ciuszka mam zły humor.
Zaraz robię pazurki i spróbuję pokręcić włosy, wczoraj próbowałam i nawet to mi hu....wo wychodzi. Lilianko prześlij trochę Twojego talentu[emoji8]
Ciężki dzień przede mną [emoji849]
Bo takie rzucili do Lidla dobre wyszło mięsko, jest mięciutkie, pachnie jak kaczka, tak słodkawoA dlaczego akurat kacze a nie z kurczaka?
A my tygryski lubimy kaczusieBo takie rzucili do Lidla dobre wyszło mięsko, jest mięciutkie, pachnie jak kaczka, tak słodkawo
Ja bede 1 dzień w Pl tylko na wizycie takze kupowanie wczesniej nie wchodzi w gre,bo to lek na recepte.Kup sobie wcześniej , ja w dniu podania latałam jak szalona i szukałam ovitrelle . U mnie tez w dr max zawsze jest ale teraz jakieś mieli problemy i nie było . Kupiłam w gemini 5 minut przed zamknięciem apteki .
No to teraz już wszystko wiadomo niestety Strasznie mi przykro, mocno przytulam wirtualnie...Beta 1.2
Ty słodziakuBo takie rzucili do Lidla dobre wyszło mięsko, jest mięciutkie, pachnie jak kaczka, tak słodkawo
W ogóle mam teraz przedpołudnie dla siebie,Panowie zostali w domu, a ja na miasto
ciuchacz zaliczony, teraz kawusia i ciacho, jeszcze muszę kupić śmietanę do gulaszu i wracam do domku
Nie wiem jak to przeskoczyć.Motylek tylko pytanie jak u mnie z wymazani i posiewami jak ja 4 razy dziennie przyjmuje progesteron dopochwowy, mamaginekolog pisze, że aby wynik był miarodajny to minimum 48h nic dopochwowo nie powinno się przyjmować. Nie wiem jak to przeskoczyc. Zapytam mojej lekarki.
Dopiero zobaczyłam [emoji22]. Nie wiem co Ci napisać [emoji22] Przykro mi [emoji22]Beta 1.2