reklama
Fusun
Fanka BB :)
Fusun nie. AMH to tylko ilość a nie jakość.
To pocieszające, dziękuję:-)
Fusun ja również po różnych artykułach uważam,że nie ma to nic wspólnego z jakością a jedynie z ilościa, amh oznacza ile jajeczek mamy jeszcze w depozycie ... mi wynik amh rok temu ( przed stymulacją ) wyszedł 4.5 , obecnie 1.6 , także każda stymulacja obniża wynik amh
benle
Zaangażowana w BB
Lawendowy, trzymaj się kochana. Pamiętasz jak mnie pocieszałaś, gdy straciłam prace? Wszystko się poukłada, tylko proszę nie denerwuj się. Stres odbija się na zdrowiu, a zdrowia potrzebujesz dla swoich bobasków.
Kochane Kobietki, czytam was i kibicuje, ściskam i zaciskam piąsteczki i tule mocnooo wierząc, ze się każdej z nas uda
Kochane Kobietki, czytam was i kibicuje, ściskam i zaciskam piąsteczki i tule mocnooo wierząc, ze się każdej z nas uda
Witajcie kobietki.
Mało się odzywam, bo w końcu wrócił mój chłop z niemiec z pracy)
Cóż to za smutne wieści na forum. Przykro mi.
U mnie dalej sprawa się przedłuża, jeszcze @ nie przyszła i nie zaczęłam stymulacji. Leki trzymam w lodówce.
Mało się odzywam, bo w końcu wrócił mój chłop z niemiec z pracy)
Cóż to za smutne wieści na forum. Przykro mi.
U mnie dalej sprawa się przedłuża, jeszcze @ nie przyszła i nie zaczęłam stymulacji. Leki trzymam w lodówce.
dziewczyny odebralam wyiki ft4, moze ktoras mi cos powie na ten temat...mi sie wydaje, ze nie jest za dobrze...
TSH 4,5
ft4 10.4 (7.50-21.10)
no i progesteron mi spadl..fu.ck!
ale odstawilam luteine i jade tylko na dupku
z 25 na 18
ja to umre chyba od tej hustawki emocjonalnej...
TSH 4,5
ft4 10.4 (7.50-21.10)
no i progesteron mi spadl..fu.ck!
ale odstawilam luteine i jade tylko na dupku
z 25 na 18
ja to umre chyba od tej hustawki emocjonalnej...
Miliaa ja niestety nie znam się na wynikach, odn progesteronu to pamiętam że dla Madzialenak spadł ale nie był to kłopot, więc i Ty się nie martw
Kaska79 trzymam kciuki za pozytywną betę &&&& dobrze,że macie plan, ale nie powinniście się tak pesymistycznie nastawiać, daj znać jutro koniecznie &&&&&
Kaska79 trzymam kciuki za pozytywną betę &&&& dobrze,że macie plan, ale nie powinniście się tak pesymistycznie nastawiać, daj znać jutro koniecznie &&&&&
reklama
Kaska w takim razie od rana trzymam kciuki za betę aby była wyysoookaaaaaa!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Benle za ciebie też z całego ♥♥ trzymam kciukasy bardzo mocno żebyś wreszcie wygoniła tego nieproszonego gościa i żeby jego miejsce zajęło kochane maleństwo.
Lawendowy kochana nie daj się tej wstrętnej jędzy ale przede wszystkim myśl o swoim zdrowiu. mam nadzieje że uda ci się znaleźć nową pracę z normalną szefową.
Sonysony a może @ nie przychodzi bo stał się naturalny cud? a jesli nie to mam nadzieje że niedługo przyjdzie.
Benle za ciebie też z całego ♥♥ trzymam kciukasy bardzo mocno żebyś wreszcie wygoniła tego nieproszonego gościa i żeby jego miejsce zajęło kochane maleństwo.
Lawendowy kochana nie daj się tej wstrętnej jędzy ale przede wszystkim myśl o swoim zdrowiu. mam nadzieje że uda ci się znaleźć nową pracę z normalną szefową.
Sonysony a może @ nie przychodzi bo stał się naturalny cud? a jesli nie to mam nadzieje że niedługo przyjdzie.
Podziel się: