reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kolorowych snów, takich jak te motyle:-)

stylowi_pl_ogrod_3042921.jpg

reklama
Witajcie dziewczyny,

Ja będę miała in vitro w Invimedzie - mam nadzieję, że już za niedługo. Tą klinikę polecały mi dziewczyny z forum i postanowiłam im zaufać.
Wy jesteście bardziej doświadczone, bo ja dopiero zaczynam moją drogę do szczęścia i postanowiłam się Was zapytać.
Wczoraj odebrałam wyniki AMH 0,9. przepłakałam całe popołudnie, bo strasznie się boję, czy ten wynik nie przekreśla powodzenia in vitro :( Dziewczyny co myślicie o takim wyniku :(
Pisałam wcześniej na tym forum, ale się przypomnę.
Niepłodność leży po mojej stronie - mam zdiagnozowaną endometriozę i jestem po laparoskopii, ale paskudztwo lubi powracać no i wróciło...

darii - przy moim AMH=0,4 lekarz powiedział, że należy się spieszyć, bo każda kolejna stymulacja i cykl zmniejszają ten poziom. Ja jednak jestem pełna nadziei, że się uda!!! Na forum są szczęśliwe mamuśki z podobnym do Twojego AMH, więc proszę Kochana głowa do góry i pozytywne myślenie. To jest dla nas najważniejsze!!!

Witajcie dziewczyny :-)

Darii bądź dobrej myśli, dziewczynom z niższym się udało, więc czemu Tobie miałoby się nie udać? Darii a w Invimedzie w jakim mieście?

Aduś co u Ciebie? Masz jakieś wieści? cały czas trzymam kciuki, no a już jutro ten Big Big Day :-)

miłego dnia kobietki :-)

Czesc Dziewuszki :-)

Darii,nawet przy niskim AMH i endometriozie dziewczynom sie udaje. Najwazniejsze, to nie byc negatywnie nastawiona na starcie. Trzymam kciuki za sile, wytrwalosc i pozytywny przebieg in vitro zakonczony pozytywna beta :tak:

Gotadora, jak sie miewasz??? Juz tylko tydzien nam zostal do rozpoczecia stymulacji.Ja wczoaj mialam lekkie brunatne plamienie mam nadzieje,ze to nic zlego nie wrozy.

MILEGO DNIA!!!!!

Ostatnia edycja:
U mnie bajecznie biało. Padało chyba całą noc, bo śniegu jest aż nadto :-)
Jak zobaczyłam rano krajobraz za oknem, to od razu przypomniały mi się słowa piosenki, której uczyła nas pani pierwszej klasie :-)
"Zasypało ziemię całą śniegiem lekkim, jak z pierzynki
już do domu w drogę białą wybierają się śnieżynki" :-)

Miłego dnia :-)

stylowi_pl_fotografia_1824527.jpg

Darii, musisz wierzyć, że uda się za pierwszym razem. Pozytywne nastawienie potrafi zdziałać cuda :-)
A Gotadora ma rację, tutaj, na forum, były dziewczyny jeszcze z niższą rezerwą i im się udało. Tobie też się uda. Zobaczysz. Trzymam kciuki i mocno Ci kibicuję.

Aduś, a Ty czemu się nie odzywasz? Jak Twoje samopoczucie?
Jutro Twój Wielki Dzień :-) Myślami i ♥ jestem z Tobą.
Daj jakiegoś "znaka", chociażby dymnego :-D

darii - przy moim AMH=0,4 lekarz powiedział, że należy się spieszyć, bo każda kolejna stymulacja i cykl zmniejszają ten poziom. Ja jednak jestem pełna nadziei, że się uda!!! Na forum są szczęśliwe mamuśki z podobnym do Twojego AMH, więc proszę Kochana głowa do góry i pozytywne myślenie. To jest dla nas najważniejsze!!!

Darii , ja miałam co prawda troche wyższe , bo1,3 , ale patrz wyżej i najważniejsze - bądź dobrej mysli. Mi udało się w Invimedzie (Wrocław) za pierwszym razem, czego i Tobie życzę:)

reklama
Agapl taak ...końcowe odliczanie :-) głowa już mnie wczoraj na wieczór nie bolała, przedwczoraj pochwaliłam za wcześnie i rozbolała poźniej, ale póki co - cisza :-) , miałam bezsenną noc, tzn najpierw tak mi się chciało spać strasznie, a jak się położyłam to się odechciało, na dodatek moja jędza z góry zgłośniła swoje tv, tak koło północy i później, stwierdziłam,że już nie będę marnować pln na sms do niej, właczyłam M.Jacksona, normalnie takie basy :-D poskutkowało, zciszyła no i w końcu i ja zasnęłam, te zciszenie to nie takie że ja nie słyszę tego tv - słysze, ale jeszcze da się zasnąć, babsko całymi nocami musi mieć głośno, ale wiem że nie lubi takiej muzyki jak ja, więc wojna trwa :-D mam nadzieje,że moje maluszki ( &&&&& ) będą niezłe łobuziaki to damy popalić tej jędzy! :cool2:

Agapl jeśli bierzesz jakieś tabletki anty to plamienie może być od nich, więc nie martw się

Do góry