reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny widze po fotkach ze tu same piękności sa😍ciesze sie ze moglam was w koncu zobaczyc. Rzadko sie odzywam ale kibicuje wam tutaj bardzo i poczytuje codziennie.
A u mnie w koncu sie cos dzieje. Juz we wtorek wizyta z doc Pasnikiem i z jednej strony się bardzo cieszę a drugiej sie bardzo denerwuje bo nie wiem co mi powie. Mam kir aa i wiem ze u nas nie bedzie latwo z ciąża. Jak narazie za mną 3 ciaze biochemiczne 😔ale nie poddaje sie. Mam nadzieję ze w koncu i nam sie uda😊
A tu moje zdjecie
Zobacz załącznik 1064164
Jaka jestes podobna do mojej kolezanki :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: Z ciebie dopiero śliczności 💜💜 Ale wiesz co - Twoja psina robi Ci sporą konurencje. Jast niesamowita 💖💓
Dopisuje Cie do kalendarza.

Hej dziewczyny widze po fotkach ze tu same piękności sa😍ciesze sie ze moglam was w koncu zobaczyc. Rzadko sie odzywam ale kibicuje wam tutaj bardzo i poczytuje codziennie.
A u mnie w koncu sie cos dzieje. Juz we wtorek wizyta z doc Pasnikiem i z jednej strony się bardzo cieszę a drugiej sie bardzo denerwuje bo nie wiem co mi powie. Mam kir aa i wiem ze u nas nie bedzie latwo z ciąża. Jak narazie za mną 3 ciaze biochemiczne 😔ale nie poddaje sie. Mam nadzieję ze w koncu i nam sie uda😊
A tu moje zdjecie
Zobacz załącznik 1064164
Jaka to jest rasa ?

Jaka jestes podobna do mojej kolezanki :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: Z ciebie dopiero śliczności 💜💜 Ale wiesz co - Twoja psina robi Ci sporą konurencje. Jast niesamowita 💖💓
Dopisuje Cie do kalendarza.
Jestem juz wpisana w kalendarz . Dziekuje za mily komentarz😘😘😘a moj psiak to rzeczywiście jest kochany. Jest z nami juz 12 lat🥰 on mi naprawdę daje duzo sily, nawet zastanawiamy sie nad kolejnym ❤

Dzięki- przyjmuje progestron dopochwowo-zadnych boli nie mam także mam nadzieję że będzie dobrze
Kochana ja od transferu miałam raz plamienie implantacyjne ok 7-9dpt i teraz też mi się powtórzyły, ale takie brązowo-mleczne przez 2 dni. Jak to z każdy lekarzy mówi... Tak się czasem zdarza. Zwłaszcza w sytuacji suplementacji progesteronu dopochwowo. Jak nie masz żadnych innych objawów i nie jest to żywa krew i nie jest to b.obfite to nie ma co panikować. Powinno przejść. Trzymam kciuki za dobre wieści [emoji110]

Przestań i pokaż buźkę [emoji8]. Każdy ma kompleksy i nikt nie jest doskonały a my tutaj nie oceniamy tylko ciekawość nas zżera [emoji12] - ja też nie lubię siebie na zdjęciach i przez to mam bardzo mało zdjęć. A przecież trzeba coś oglądać na stare lata [emoji12]
Patrzę tak na Was, wszystkie takie piękne [emoji7] nie pokazuję się [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] ale zdałam sobie sprawę, ze już co raz mnie sobie zdjęć robimy razem.. I w ogole.. Nie lubię siebie na zdjęciach.

No ja sie duzo naczytałam dobrych rzeczy o tym DHEA,te co maja wyzsze AMH nie powinny mieć większych problemów z jakością,ale roznie to byla. Zastanawiam czy zwiększające się AMH moze doprowadzic do PCOS?

ja sie prowadzę podobnie jak @tina35, miałyśmy podobne wyniki stymulki po 1 zarodku i ona po suplementacji DHEA tez za 3cim razem skonczyla z 4 blastusiami i teraz jest szczęśliwą mamusią. Takze ja bardzo wierze w ten specyfik,mam nadzieję ze PGS potwierdzi cudotwórcze dzialanie;)
No i tu jest u mnie taki troche paradoks. Ja mialam 18 komorek z czego tylko 5!!! sie nadawalo do zaplodnienia. Tak wiec z ta jakoscia u mnie racej nie zaciekawie. Poczytalam tez ze kobiety z PCOS maja własnie problem z jakościa komorek. Nie wiem juz sama, dziwny przypadek jestem. IO a raczej stan przedcukrzycowy przy wadze 54 kg, AMH ponad 9 a na jajnikach wszystko ok. Niedrozne jajowody ale brak wodniakow, nie ma zrostow. Nigdy nie mialam torbieli, macica prawidłowej budowy. Wszystkie ogolne badania w gornej granicy. Teraz juz nie mam czasy na kombinowanie. Biore swoje suply, podchodze do stymulacji i pozostaje czekac.

Kochana mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i zostaną te dwa maluszki :) z bliźniakami to tak jest, że jeden zwykle jest słabszy, a drugi silniejszy. Masz super sytuację, bo-odpukać- gdyby nawet jeden z zarodków przestał się rozwijać to zawsze jest ten drugi. Jednak po takiej becie 😮 jestem prawie przekonana, że będziesz za 8 miesięcy tulić dwa maleństwa. Dawaj znać jak sytuacja i jak w środę po wizycie! Trzymam mocno kciuki za Waszą trójeczkę ☺️✊♥️
No z tą beta to sama byłam w szoku a jeszcze dzień wcześniej miałam bóle jak na miesiączkę i płakałam do męża że 4transfer i znowu się nie uda.. A tu wczoraj takie zaskoczenie dodatkowo.. Tylko ten ból w nocy mnie zmartwil mocno i denerwuje się że np serduszka nie będą bic Tak już chyba jest ze najpierw się człowiek denerwuje przed każdą beta a jak w końcu się udaje to i tak jest mega strach o ciąże 😳.. Dziękuję za miłe słowa i kciuki ❤️ dam na pewno w środę znać ❤️

reklama
Ślicznie wyglądasz i piesek taki słodki. Fajne zdjęcie, takie naturalne [emoji7]
Hej dziewczyny widze po fotkach ze tu same piękności sa[emoji7]ciesze sie ze moglam was w koncu zobaczyc. Rzadko sie odzywam ale kibicuje wam tutaj bardzo i poczytuje codziennie.
A u mnie w koncu sie cos dzieje. Juz we wtorek wizyta z doc Pasnikiem i z jednej strony się bardzo cieszę a drugiej sie bardzo denerwuje bo nie wiem co mi powie. Mam kir aa i wiem ze u nas nie bedzie latwo z ciąża. Jak narazie za mną 3 ciaze biochemiczne [emoji17]ale nie poddaje sie. Mam nadzieję ze w koncu i nam sie uda[emoji4]
A tu moje zdjecie
Zobacz załącznik 1064164

Do góry