reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny widze po fotkach ze tu same piękności sa😍ciesze sie ze moglam was w koncu zobaczyc. Rzadko sie odzywam ale kibicuje wam tutaj bardzo i poczytuje codziennie.
A u mnie w koncu sie cos dzieje. Juz we wtorek wizyta z doc Pasnikiem i z jednej strony się bardzo cieszę a drugiej sie bardzo denerwuje bo nie wiem co mi powie. Mam kir aa i wiem ze u nas nie bedzie latwo z ciąża. Jak narazie za mną 3 ciaze biochemiczne 😔ale nie poddaje sie. Mam nadzieję ze w koncu i nam sie uda😊
A tu moje zdjecie
Zobacz załącznik 1064164
Jaka jestes podobna do mojej kolezanki :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: Z ciebie dopiero śliczności 💜💜 Ale wiesz co - Twoja psina robi Ci sporą konurencje. Jast niesamowita 💖💓
Dopisuje Cie do kalendarza.

Hej dziewczyny widze po fotkach ze tu same piękności sa😍ciesze sie ze moglam was w koncu zobaczyc. Rzadko sie odzywam ale kibicuje wam tutaj bardzo i poczytuje codziennie.
A u mnie w koncu sie cos dzieje. Juz we wtorek wizyta z doc Pasnikiem i z jednej strony się bardzo cieszę a drugiej sie bardzo denerwuje bo nie wiem co mi powie. Mam kir aa i wiem ze u nas nie bedzie latwo z ciąża. Jak narazie za mną 3 ciaze biochemiczne 😔ale nie poddaje sie. Mam nadzieję ze w koncu i nam sie uda😊
A tu moje zdjecie
Zobacz załącznik 1064164
Jaka to jest rasa ?

Jaka jestes podobna do mojej kolezanki :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: Z ciebie dopiero śliczności 💜💜 Ale wiesz co - Twoja psina robi Ci sporą konurencje. Jast niesamowita 💖💓
Dopisuje Cie do kalendarza.
Jestem juz wpisana w kalendarz . Dziekuje za mily komentarz😘😘😘a moj psiak to rzeczywiście jest kochany. Jest z nami juz 12 lat🥰 on mi naprawdę daje duzo sily, nawet zastanawiamy sie nad kolejnym ❤

Dzięki- przyjmuje progestron dopochwowo-zadnych boli nie mam także mam nadzieję że będzie dobrze
Kochana ja od transferu miałam raz plamienie implantacyjne ok 7-9dpt i teraz też mi się powtórzyły, ale takie brązowo-mleczne przez 2 dni. Jak to z każdy lekarzy mówi... Tak się czasem zdarza. Zwłaszcza w sytuacji suplementacji progesteronu dopochwowo. Jak nie masz żadnych innych objawów i nie jest to żywa krew i nie jest to b.obfite to nie ma co panikować. Powinno przejść. Trzymam kciuki za dobre wieści [emoji110]

Przestań i pokaż buźkę [emoji8]. Każdy ma kompleksy i nikt nie jest doskonały a my tutaj nie oceniamy tylko ciekawość nas zżera [emoji12] - ja też nie lubię siebie na zdjęciach i przez to mam bardzo mało zdjęć. A przecież trzeba coś oglądać na stare lata [emoji12]
Patrzę tak na Was, wszystkie takie piękne [emoji7] nie pokazuję się [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] ale zdałam sobie sprawę, ze już co raz mnie sobie zdjęć robimy razem.. I w ogole.. Nie lubię siebie na zdjęciach.

No ja sie duzo naczytałam dobrych rzeczy o tym DHEA,te co maja wyzsze AMH nie powinny mieć większych problemów z jakością,ale roznie to byla. Zastanawiam czy zwiększające się AMH moze doprowadzic do PCOS?

ja sie prowadzę podobnie jak @tina35, miałyśmy podobne wyniki stymulki po 1 zarodku i ona po suplementacji DHEA tez za 3cim razem skonczyla z 4 blastusiami i teraz jest szczęśliwą mamusią. Takze ja bardzo wierze w ten specyfik,mam nadzieję ze PGS potwierdzi cudotwórcze dzialanie;)
No i tu jest u mnie taki troche paradoks. Ja mialam 18 komorek z czego tylko 5!!! sie nadawalo do zaplodnienia. Tak wiec z ta jakoscia u mnie racej nie zaciekawie. Poczytalam tez ze kobiety z PCOS maja własnie problem z jakościa komorek. Nie wiem juz sama, dziwny przypadek jestem. IO a raczej stan przedcukrzycowy przy wadze 54 kg, AMH ponad 9 a na jajnikach wszystko ok. Niedrozne jajowody ale brak wodniakow, nie ma zrostow. Nigdy nie mialam torbieli, macica prawidłowej budowy. Wszystkie ogolne badania w gornej granicy. Teraz juz nie mam czasy na kombinowanie. Biore swoje suply, podchodze do stymulacji i pozostaje czekac.

Kochana mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i zostaną te dwa maluszki :) z bliźniakami to tak jest, że jeden zwykle jest słabszy, a drugi silniejszy. Masz super sytuację, bo-odpukać- gdyby nawet jeden z zarodków przestał się rozwijać to zawsze jest ten drugi. Jednak po takiej becie 😮 jestem prawie przekonana, że będziesz za 8 miesięcy tulić dwa maleństwa. Dawaj znać jak sytuacja i jak w środę po wizycie! Trzymam mocno kciuki za Waszą trójeczkę ☺️✊♥️
No z tą beta to sama byłam w szoku a jeszcze dzień wcześniej miałam bóle jak na miesiączkę i płakałam do męża że 4transfer i znowu się nie uda.. A tu wczoraj takie zaskoczenie dodatkowo.. Tylko ten ból w nocy mnie zmartwil mocno i denerwuje się że np serduszka nie będą bic Tak już chyba jest ze najpierw się człowiek denerwuje przed każdą beta a jak w końcu się udaje to i tak jest mega strach o ciąże 😳.. Dziękuję za miłe słowa i kciuki ❤️ dam na pewno w środę znać ❤️

reklama
Ślicznie wyglądasz i piesek taki słodki. Fajne zdjęcie, takie naturalne [emoji7]
Hej dziewczyny widze po fotkach ze tu same piękności sa[emoji7]ciesze sie ze moglam was w koncu zobaczyc. Rzadko sie odzywam ale kibicuje wam tutaj bardzo i poczytuje codziennie.
A u mnie w koncu sie cos dzieje. Juz we wtorek wizyta z doc Pasnikiem i z jednej strony się bardzo cieszę a drugiej sie bardzo denerwuje bo nie wiem co mi powie. Mam kir aa i wiem ze u nas nie bedzie latwo z ciąża. Jak narazie za mną 3 ciaze biochemiczne [emoji17]ale nie poddaje sie. Mam nadzieję ze w koncu i nam sie uda[emoji4]
A tu moje zdjecie
Zobacz załącznik 1064164

Do góry