reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć.
Jestem nową i pierwszy raz korzystam z forum. Wasze czytam okresowo od jakiegoś czasu A dziś poczułam że sama nie dam już rady więc piszę.
Ja również staram się o ciążę już od prawie 3 lat. Teraz 19.12 przystąpiliśmy do in vitro pierwszy raz.
Oczywiście wcześniej zaliczyliśmy wszystkie pozostałe etapy bez efektu. Były tylko duże nadzieję i jeszcze większe załamania.
2.01 robiłam hcg które wyszło 93 dziś powtórzyła i jest praktycznie 0.
Nie mam siły czuje się załamana i szukam wsparcia u osób które będą potrafiły to wszystko zrozumieć.
Przykro mi. Bardzo współczuję 😞duzo sily życzę

My w 3 dziewczyny po studiach stwierdziłyśmy, że do 28lat chcemy mieć po 2 dzieci. Z tego 1 wyrobiła się, 2 ma adoptowane 34lata, ja młodą rok temu 38lat.
Tasza ale Ty masz biologiczna córkę czy adoptowana? Przepraszam za niedyskretne pytanie, ale my już też w zasadzie zaczynaliśmy wizytę w OA!

Szczerze to czytając o DHEA zawsze to bylo w połączeniu z niską rezerwą,a moze zbadaj sobie poziom DHEA i testosteronu i jak wynik nie będzie wysoki to warto lekarza zapytac. Wiem że niedługo konczysz antyki ale moze jakas dziewczyna co ma wizyte na dniach by zapytała lekarza o zdanie. Bo skoro DHEA byloby niskie to mysle suplementacja wskazana.
Wiesz co stwierdzilam ze jednak wroce i juz zaraz sobie zapodam dawke. No bo przeciez do stymulacji i tak nie zostało duzo czasu to o ile mogloby mi to AMH wzrosnąć ? Prawda? Szkoda mi bo trzy miechy suplementowałam i troche tez poczytalam i mam wrazenie ze to nie tylko wplywa na ilość jajeczek ale chyba ma znaczenie tez przy ich jakosci. Trudno i tak niedlugo mam wizyte chyba decydujac sie u mnie na dlugi protokół wiedza co robią. Tym bardziej ze sie w trojke konsultowali.

Dziewczyny proszę o wsparcie !!! o 15 dostałam jakieś rozowe plamienie [emoji85] Jesteśmy teraz w Klinice i czekamy na Lekarza [emoji85][emoji85] Boję się strasznie [emoji21][emoji85][emoji85] Na chwilę obecna plamienia minęły, czy któraś też miała takie jasne rozowe plamienia? [emoji85][emoji85][emoji85]

Oho juz nas widze jak bysmy sie ODINTROWERTYCZAŁY 😭 :-D :-D :-D ❤❤❤
Ja tez nie przepadam poznawac nowych ludzi i wkurza mnie strasznie moja bratowa bo ona z tego charakteru co widzi kogos pierwszy raz i sie rzuca na szyje z usciskami :) Ja niestety nie moge sie zamknac w biurze i siedziec na tylku bo mam strasznie duzo spraw do przypilnowania. Czasami sie zastanawiam czy to stanowisko nie bylo by odpowiednie dla faceta :-D Sa dni kiedy musze isc do pracy w garsonce :-D ale i tez takie ze ostatnio poszłam w ocieplanych kaloszach to sie lali ze mnie :) No i niestety musze duzo rozmawiac z obcymi i przez tel i osobiscie. Kiedys mialam zly dzien to powiedzialam ze ide sie zamknac w lazience bo mam biegunki i dali mi spokoj :-D
Haha mistrz normalnie jesteś 😆

Bolało jak nie wiem mało nie spadlam z fotela [emoji22]jak zobaczyłam te nożyczki to już miałam dość!
Nie robia tego w znieczuleniu? Beidaczaku to sie wycierpialas. Ja maialam badanie hsg tylko na ketanolu dozylnie. Jak wchodzilam na fotel to lekarz do mnie: Nic nie musi Pania bolec. To taki inny ale tez fajny on jest u nas odpowiedzialny za USG. Gabinet ma zaraz obok moego wiec za kazdym jednym razem siedzac na poczekalni wspominam bol jaki tam przeszłam a z drugiej strony zastanawiam sie kiedy juz mnie do niego skieruja na USG prenatalne :)

Hej dziewczyny widze po fotkach ze tu same piękności sa😍ciesze sie ze moglam was w koncu zobaczyc. Rzadko sie odzywam ale kibicuje wam tutaj bardzo i poczytuje codziennie.
A u mnie w koncu sie cos dzieje. Juz we wtorek wizyta z doc Pasnikiem i z jednej strony się bardzo cieszę a drugiej sie bardzo denerwuje bo nie wiem co mi powie. Mam kir aa i wiem ze u nas nie bedzie latwo z ciąża. Jak narazie za mną 3 ciaze biochemiczne 😔ale nie poddaje sie. Mam nadzieję ze w koncu i nam sie uda😊
A tu moje zdjecie
FB_IMG_1566712360992.jpg

reklama
A to my z mężem ja mam 36 lat A mąż 27 [emoji2957]Zobacz załącznik 1064102Zobacz załącznik 1064103
To spora roznica wieku... Ale z doswiadczenia wiem ze takie :) pary bardzo szczesliwe. Moja znajoma starsza ode mnie 10 lat a jej maz młodszy od niej jakies 14 prawie. I iwesz ze oni zaraz po slubie dziecko, zaraz drugie. Zawsze mi tlumaczyla ze teraz nie ma na co czekac. Miala chyba 43 lat jak urodzila pierwszego syna.
Tez piekna z Ciebie kobietka ;)

Do góry