Laurka2019
Fanka BB :)
Ja mam sztuczna to sobie jeszcze troche postoi. Tez uwielbiam patrzec jak jeswt zapalona Zawsze tez chcialam miec kominek taki prawdziwy. Kolejna sprawa ktora musi poczekac
No ja sie duzo naczytałam dobrych rzeczy o tym DHEA,te co maja wyzsze AMH nie powinny mieć większych problemów z jakością,ale roznie to byla. Zastanawiam czy zwiększające się AMH moze doprowadzic do PCOS?Wiesz co stwierdzilam ze jednak wroce i juz zaraz sobie zapodam dawke. No bo przeciez do stymulacji i tak nie zostało duzo czasu to o ile mogloby mi to AMH wzrosnąć ? Prawda? Szkoda mi bo trzy miechy suplementowałam i troche tez poczytalam i mam wrazenie ze to nie tylko wplywa na ilość jajeczek ale chyba ma znaczenie tez przy ich jakosci. Trudno i tak niedlugo mam wizyte chyba decydujac sie u mnie na dlugi protokół wiedza co robią. Tym bardziej ze sie w trojke konsultowali.
ja sie prowadzę podobnie jak @tina35, miałyśmy podobne wyniki stymulki po 1 zarodku i ona po suplementacji DHEA tez za 3cim razem skonczyla z 4 blastusiami i teraz jest szczęśliwą mamusią. Takze ja bardzo wierze w ten specyfik,mam nadzieję ze PGS potwierdzi cudotwórcze dzialanie