reklama
Ruda08
Fanka BB :)
I o to chodziłoHe he he, ale świetne zdjęcie [emoji7]. Zarażacie pozytywną energią [emoji7]
Ruda08
Ja dzisiaj też myślałam o dziewczynach i jeszcze o @Marzycielka7 )@Dzoannna a co u Ciebie? Na jakim etapie Ty jesteś? Ja pamiętam Ciebie z forum z czasu lipca, gdzie miałyście z @Justyska13 w podobnym czasie transfer i betę... Dużo się zmi biło na forum od tego czasu. Daj znać co u Ciebie
A może i Justyna się ujawni i powie co u Niej to już chyba niedługo czas rozwiązania? ☺
Aduś16
To jak testowalas to byl 9dpt a beta byla 0 wiec juz cos powinno wyjsc nawet przy 3 dniowym zarodku. Czyli ovitrelle bralas po transferze ?Transfer był 19.12 pierwsze hcg 28.12 było 0 następne 2.01 93. Ovitrelle brałam ale w małych dawkach 24.12 i 28.12 po 1/5 amp. A dzis beta 0 jestem w szoku ze taki spadek az do 0.
Ruda08
@Netiaskitchen gdzie jest zdjęcie tortu ? czy ja coś może pominęłam ?
Liliana87
Witaj. Dobrze trafiłaś. Tutaj na pewno mądre głowy podpowiedzą co i jak. Trzymaj się walecznie. Uda nam się w koncu. ;*Cześć.
Jestem nową i pierwszy raz korzystam z forum. Wasze czytam okresowo od jakiegoś czasu A dziś poczułam że sama nie dam już rady więc piszę.
Ja również staram się o ciążę już od prawie 3 lat. Teraz 19.12 przystąpiliśmy do in vitro pierwszy raz.
Oczywiście wcześniej zaliczyliśmy wszystkie pozostałe etapy bez efektu. Były tylko duże nadzieję i jeszcze większe załamania.
2.01 robiłam hcg które wyszło 93 dziś powtórzyła i jest praktycznie 0.
Nie mam siły czuje się załamana i szukam wsparcia u osób które będą potrafiły to wszystko zrozumieć.
Artemida90
Patrzę tak na Was, wszystkie takie piękne [emoji7] nie pokazuję się [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] ale zdałam sobie sprawę, ze już co raz mnie sobie zdjęć robimy razem.. I w ogole.. Nie lubię siebie na zdjęciach.
Oj uwierz mi ze ja tez, zawsze wydaje mi się ze krzywo się uśmiecham i niszczę ujęcie. To brak pewności siebie
reklama
Margit2018
Serduszko pierwszy raz to naprawdę rzadko się udaje. Następny będzie udany. Dziwna ta twoja beta, w tym samym labie robiłaś?Jakos bardzo mnie to uderzyło. Liczyłam chyba za bardzo na sukces. Wszędzie dookoła mnie tylko ciąże. A to 2 a to 3. Miałam to hcg zrobić dopiero 7.01. Miała bym chociaż jeszcze 3 szczęśliwe dni.
Podziel się: