reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ha😀zrezygnowałam😁
stwierdziłam że 0 będę w stanie sama zinterpretować 😊A i tak obstawiłam się lekami tak, że prg mi nie zabraknie, nie ma takiej opcji. Więc na betę plus prg&estradiol idę w poniedziałek 23.12 (6dpt),potem powtarzam dla świętego spokoju 10dpt po świętach 27.12,a potem szykuję się na gruby melanż na sylwestra. Powiem Wam, że wczoraj pierwszy raz widziałam zarodek, który już wychodził z otoczki w momencie podawania. Śmieszny widok😊
Ale embriolozka mówiła, żeby nie spieszyć się, bo nawet dla tych 5ek to różnie bywa, nie zawsze są szybsze. Na szczęście 5dpt wypada w niedzielę, więc głupie pomysły nie dojdą do skutku i tak😊
A Ty jak to planujesz, skoro transfer 24?
No jak wychodził z otoczki to może dobry znak :D mój 5niowy 3AB ostatnio ja crio już też z otoczki wyszedł.. Wyglądał jaka zlecone zarodki :D Jutro mam kwalifikacje do transferu, jak wszystko ok to w wigilię a badań betę 30.12 bo to będzie 6dpt.. Nie biorę tych durnych weryfikacji bo i tak muszę morfologie badać po accofilu ale to w inne dni przypada... Zobaczymy jak to będzie! Jeszcze tak leniwych świat nie miałam :laugh2:

Hej dziewczyny,
Odebrałam dziś wyniki genetyczne i mam gen MTHFR 1298A-C - układ homozygotyczny nieprawidłowy.
MTHFR c677C prawidłowy. Czy któraś z Was wie może co to znaczy ? Jestem przerażona ;/

Kurcze jest przyrost niby w normie. Ale tyłka nie urywa. W 6 dpt - 10,9, a dziś 8 dpt - 28,5. Niby przyrost 170 procent, ale chyba tak niskich bet tu nie widziałam i żeby wróżyło to ciążę ☹ co myślicie?
@motylek24 miala niska bete i wszystko by ło dobrze. Sprawdzaj dalej przyrosty, nie wszystko stracone. Trzymam kciuki.

Dziewczyny !!
Poszłam na usg bo teraz jest jakoś inaczej ze robią położne prEd wizyta u lekarza i nagrywają to dla niego lub coś.
One mnie 10 razy pytały czy miałam podany jeden zarodek!
Wychodzi na to ze mam dwa pecherzyki!
Jestem w takim szoku ! Ja nawet nie wiedziałam ze jest możliwość ciąży bliźniaczej przy jednym!
Podpowiedzcie !
Jestem w takim szoku ze prawie z fotela spadłam.[emoji79][emoji85]Zobacz załącznik 1058225
Cudowna wiadomość!!

reklama
Do góry