reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ha ha ha dobrze dopasowałaś, do tego jestem jeszcze trochę wredna😆. Miałam kiedyś dwie fretki😘
Twój nick jest fajny, następnego kota lub pieska tak nazwę - bez obrazy tylko😀
A na @Netiaskitchen ciągle sobie w myślach myślę, że to niebieska kuchnia, na początku źle przeczytałam i tak mi się kojarzy
No coś ty :) Kocham pieski, kotki :)

Netia, tak zdrobniale nazywali mnie w pracy😉od Aneta😊a Netiaskitchen to kuchnia Netii czyli moja. Miałam przez chwilę takiego bloga kulinarnego, ale zapału mi nie wystarczyło żeby go prowadzić. Za to gotuję nadal😘
Czesc Anetka:) Ja mam na imie Monika - jakos tak sie nijak ma do bazylji :) Ale extra. Juz sobie wyobrazam jakie cudenka potrafisz zdziałać. To dlatego maz jest w Tobie takie zakochany :) Co tam wymyślisz na swieta?

Trochę się schowałam za krzakami. Dzisiaj byłam na USG i zaczynam wierzyć w to szczęście. Dzidziuś ma 3cm i wychodzi równo 10 tydzień. Robiłam badania i wszytko ok tylko zastanawia mnie TSH bo wyszło 0,007 uU/ml a normy dla 1 trymestru to 0,330-2,500. Nie wiem czy powinnam się martwić a wizyty teraz 2.01 USG genetyczne. A jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? Mnie dopadły mdłości po tabletkach ale poza tym jest ok.
Ja też miałam tsh 0,005 ale lekarz mówił że na początku ciąży podobno tak jest, mam trochę zmniejszone dawki euthyrox i za 2 tygodnie sprawdzę czy coś się zmieniło 😉ja czuję się w porządku, mdłości odpuszczają no i nie mogę się doczekać wizyty i USG oczywiście 🙂

Ja też miałam tsh 0,005 ale lekarz mówił że na początku ciąży podobno tak jest, mam trochę zmniejszone dawki euthyrox i za 2 tygodnie sprawdzę czy coś się zmieniło 😉ja czuję się w porządku, mdłości odpuszczają no i nie mogę się doczekać wizyty i USG oczywiście 🙂
Mój wynik jest w dzisiaj ale i tak mnie pocieszyłaś, dziękuje ☺️ A kiedy wizyta ?

Cycki to mi też urosły ale jedyne co widzę na brzuchu to taka lekka wypukłość nisko pod pępkiem 😉
Ja się obawiam ze te moje za małe spodnie to od dużej ilości , niezliczonej wręcz ... słodkości które znalazłam w bucie 🤣 dzisiaj miałam pierwsze ważenie do świeżuteńkiej karty ciąży. Po wejściu na wagę zaczęłam liczyć ile mogą ważyć ciuchy i buty bo to niemożliwe 🤷‍♀️ Hahaha

reklama
Do góry