reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ha ha ha dobrze dopasowałaś, do tego jestem jeszcze trochę wredna😆. Miałam kiedyś dwie fretki😘
Twój nick jest fajny, następnego kota lub pieska tak nazwę - bez obrazy tylko😀
A na @Netiaskitchen ciągle sobie w myślach myślę, że to niebieska kuchnia, na początku źle przeczytałam i tak mi się kojarzy
No coś ty :) Kocham pieski, kotki :)

Netia, tak zdrobniale nazywali mnie w pracy😉od Aneta😊a Netiaskitchen to kuchnia Netii czyli moja. Miałam przez chwilę takiego bloga kulinarnego, ale zapału mi nie wystarczyło żeby go prowadzić. Za to gotuję nadal😘
Czesc Anetka:) Ja mam na imie Monika - jakos tak sie nijak ma do bazylji :) Ale extra. Juz sobie wyobrazam jakie cudenka potrafisz zdziałać. To dlatego maz jest w Tobie takie zakochany :) Co tam wymyślisz na swieta?

Trochę się schowałam za krzakami. Dzisiaj byłam na USG i zaczynam wierzyć w to szczęście. Dzidziuś ma 3cm i wychodzi równo 10 tydzień. Robiłam badania i wszytko ok tylko zastanawia mnie TSH bo wyszło 0,007 uU/ml a normy dla 1 trymestru to 0,330-2,500. Nie wiem czy powinnam się martwić a wizyty teraz 2.01 USG genetyczne. A jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? Mnie dopadły mdłości po tabletkach ale poza tym jest ok.
Ja też miałam tsh 0,005 ale lekarz mówił że na początku ciąży podobno tak jest, mam trochę zmniejszone dawki euthyrox i za 2 tygodnie sprawdzę czy coś się zmieniło 😉ja czuję się w porządku, mdłości odpuszczają no i nie mogę się doczekać wizyty i USG oczywiście 🙂

Ja też miałam tsh 0,005 ale lekarz mówił że na początku ciąży podobno tak jest, mam trochę zmniejszone dawki euthyrox i za 2 tygodnie sprawdzę czy coś się zmieniło 😉ja czuję się w porządku, mdłości odpuszczają no i nie mogę się doczekać wizyty i USG oczywiście 🙂
Mój wynik jest w dzisiaj ale i tak mnie pocieszyłaś, dziękuje ☺️ A kiedy wizyta ?

Cycki to mi też urosły ale jedyne co widzę na brzuchu to taka lekka wypukłość nisko pod pępkiem 😉
Ja się obawiam ze te moje za małe spodnie to od dużej ilości , niezliczonej wręcz ... słodkości które znalazłam w bucie 🤣 dzisiaj miałam pierwsze ważenie do świeżuteńkiej karty ciąży. Po wejściu na wagę zaczęłam liczyć ile mogą ważyć ciuchy i buty bo to niemożliwe 🤷‍♀️ Hahaha

reklama
Do góry