Nataliaa93
Fanka BB :)
To zazdroszczę Może i moja cora w końcu zacznie kopaćJa jestem w 23tyg 2 ciąża. Ruchy czuje od 16tyg regularnie A jestem większa łożysko na przedniej scianie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zazdroszczę Może i moja cora w końcu zacznie kopaćJa jestem w 23tyg 2 ciąża. Ruchy czuje od 16tyg regularnie A jestem większa łożysko na przedniej scianie
Spróbuj rozszyfrować, takie małe wyzwanie u mnie żadna czarna magiaPodejmujesz wyzwanie?Co do naszych loginów nicków
Ja jak sie rejestrowałam u musiałam wybrac swój to tak sie tylko rozejrzałam wokół siebie i na parapecie stała bazylia nie przywiązywałam do tego uwagi. Ale komus sie moze kojarzyc np z BAZYLISZKIEM
@Netiaskitchen ty to w ogole masz nazwe hehehe do niczego nie potrafie dopasować a juz najbardziej mi sie podoba @fredka84 taka mała łobuziara, której wszedzie pełno
Ha ha ha dobrze dopasowałaś, do tego jestem jeszcze trochę wredna. Miałam kiedyś dwie fretkiCo do naszych loginów nicków
Ja jak sie rejestrowałam u musiałam wybrac swój to tak sie tylko rozejrzałam wokół siebie i na parapecie stała bazylia nie przywiązywałam do tego uwagi. Ale komus sie moze kojarzyc np z BAZYLISZKIEM
@Netiaskitchen ty to w ogole masz nazwe hehehe do niczego nie potrafie dopasować a juz najbardziej mi sie podoba @fredka84 taka mała łobuziara, której wszedzie pełno
PiękneJednak beda pierniczki
@Netiaskitchen juz pisałam ze do niczego mi to nie pasuje
Dziękuję kochana za rady na piłce ćwiczę ale właśnie dodam jeszcze przysiady i spacery żebym na święta już w domku była z mała lekarz też zalecił Przytulanki z mężem, aktywność fizyczna i powinno pójść
Netia, tak zdrobniale nazywali mnie w pracyod Anetaa Netiaskitchen to kuchnia Netii czyli moja. Miałam przez chwilę takiego bloga kulinarnego, ale zapału mi nie wystarczyło żeby go prowadzić. Za to gotuję nadalJednak beda pierniczki
@Netiaskitchen juz pisałam ze do niczego mi to nie pasuje
Mozliwe. Progesteron zmienia perystaltyke zarowno jelit jak i pecherza.Dziewczyny czy jest możliwe że od lutinusu mam takie dziwne parcie na pęcherz?wciąż mam wrażenie że chce mi się siku.