reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co do naszych loginów :) nicków :)
Ja jak sie rejestrowałam u musiałam wybrac swój to tak sie tylko rozejrzałam wokół siebie i na parapecie stała bazylia :D nie przywiązywałam do tego uwagi. Ale komus sie moze kojarzyc np z BAZYLISZKIEM :szok:😁😁
@Netiaskitchen ty to w ogole masz nazwe hehehe do niczego nie potrafie dopasować :) a juz najbardziej mi sie podoba @fredka84 :D:D:D taka mała łobuziara, której wszedzie pełno :)
Spróbuj rozszyfrować, takie małe wyzwanie 😉u mnie żadna czarna magia😘Podejmujesz wyzwanie?

Jednak beda pierniczki ;)
@Netiaskitchen juz pisałam ze do niczego mi to nie pasuje :)

Załączniki

• 20191211_144510.jpg
    20191211_144510.jpg
    664,2 KB · Wyświetleń: 78
Co do naszych loginów :) nicków :)
Ja jak sie rejestrowałam u musiałam wybrac swój to tak sie tylko rozejrzałam wokół siebie i na parapecie stała bazylia :D nie przywiązywałam do tego uwagi. Ale komus sie moze kojarzyc np z BAZYLISZKIEM :szok:😁😁
@Netiaskitchen ty to w ogole masz nazwe hehehe do niczego nie potrafie dopasować :) a juz najbardziej mi sie podoba @fredka84 :D:D:D taka mała łobuziara, której wszedzie pełno :)
Ha ha ha dobrze dopasowałaś, do tego jestem jeszcze trochę wredna😆. Miałam kiedyś dwie fretki😘
Twój nick jest fajny, następnego kota lub pieska tak nazwę - bez obrazy tylko😀
A na @Netiaskitchen ciągle sobie w myślach myślę, że to niebieska kuchnia, na początku źle przeczytałam i tak mi się kojarzy

Dziękuję kochana za rady 😁na piłce ćwiczę ale właśnie dodam jeszcze przysiady i spacery żebym na święta już w domku była z mała 🙂🙂🙂lekarz też zalecił Przytulanki z mężem, aktywność fizyczna i powinno pójść 😊

Nie pociesze cię, ale wg mnie nic nie działa 😂 dopiero jak dzidzia będzie chciała wyjść to wtedy się zacznie, ale jak chcesz próbować to smialo:
- przytulanki z mezem
- spacery po 10 km dziennie
- wędrówki po schodach
- skakanie na piłce
- świeży ananas
- herbata z liści malin
- ostre jedzenie...
Urodzilam dopiero w 42 tygodniu 😉

Jednak beda pierniczki ;)
@Netiaskitchen juz pisałam ze do niczego mi to nie pasuje :)
Netia, tak zdrobniale nazywali mnie w pracy😉od Aneta😊a Netiaskitchen to kuchnia Netii czyli moja. Miałam przez chwilę takiego bloga kulinarnego, ale zapału mi nie wystarczyło żeby go prowadzić. Za to gotuję nadal😘

reklama
Cześć Wszystkim, przepraszam, że wbiję Wam się w temat, ale liczę, że coś doradzicie. W grudniu podchodzę do 3 i ostatniej IUI i powoli oswajam myśl o in vitro. I tu mam do Was pytanie: ile czasu mija od pierwszej wizyty pt. "Dzień dobry, zdecydowaliśmy się na IVF" do pierwszego transferu? Jakie badania trzeba zrobić na pierwszą wizytę? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi [emoji4]

Do góry