reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kolejny czwarty transfer 8dpt beta 8,9 i w 9dpt 5,2 :(( kolejny raz coś ssie zadziaalo i spada. To juuz 7 raz kiedy ciąża biochemiczna kiedy beta lekko rośnie i spada.... Nie wiem totalnie co robić... Pomóżcie... Do. Kogo się udać?? N A jakąś konsultacje. Nie mam narazie kasy naa trzecie in vitro :( przy tym transferze miałam i steryd i accofil i intralipid i wlew z immunoglobulin. Mam kir AA nk wysokie ana dodatnie.... :(
Przykro mi. Przytulam ;(

reklama
Bardzo mi przykro[emoji852][emoji22] tule mocno.
A jakie hla-c ma mąż? To ważne przy kirze AA. Bo jak z grupy c2 to może dlatego tak się dzieje... ?! Czasami przy kirze AA dziewczyny i swoje hla-c badają.
Już kiedyś pytałam ale chyba nie odpisałaś...
Właśnie nie badałam tego. Zamierzam w najbliższym czasie to zrobić... Gdyby było c2 co wtedy??

Ta, jasne... Ale my chyba podobne jesteśmy 😀 Działanie daje mi poczucie kontroli. A in vitro nie chce dać się kontrolować. Więc ja szukam innych obszarów gdzie jednak mogę mieć na coś wpływ 😊 No i tak to leci. Zapakowałam dziś masę prezentów, teraz oglądam Holiday😊Jutro wpadają znajomi itd i się nie obejrzę, tydzień szybko zleci, już będzie po transferze, potem szykowanie do świąt, więc mam nadzieję że zajmę się tym, a nie myśleniem. Jak się nie uda (taka opcja jest najbardziej prawdopodobna) to po świętach kończę kieckę i szykuję się na gruby melanż na sylwestra. W międzyczasie będę ogarniać przygotowania do Maksio-urodzin, które wypadają niedługo po nowym roku. A potem już będzie 7. 01 i zaczniemy od nowa. Taki jest ten misterny plan😊

Dobry plan to poooodstawa 👌👌👌 Masz rację-zapisuj się gdzie się da,potem miło będzie odwoływać😜
Ja polecam jeszcze do obejrzenia "To właśnie miłość" ( ANGIELSKI TYTUŁ lOVE ACCTUALITY)-ostatnio koleżanka mi o nim przypomniała.Skutecznie poprawia nastrój😉

Ja nie wiem jak bym przeżyła te 3 lata bez działania ,planowania...Teraz miałam przedsmak tego ,co może być ,gdy mój Małż nie chciał brać kolejnego kredytu na starania....To tragedia była😔 myśl o tym,że nie będę mamą sprawiała,że ciężko mi się oddychało😕

Właśnie nie badałam tego. Zamierzam w najbliższym czasie to zrobić... Gdyby było c2 co wtedy??

Chyba szczepienia? niech mnie dziołchy poprawią jak się mylę.Ja niezbyt obeznana w temacie jestem.Na razie. Bo w styczniu tyż robię kiry i znając moje szczęście ,będę miała tam tez coś nawalone...to się zajmę dogłębnie tematem😉

Dobry plan to poooodstawa 👌👌👌 Masz rację-zapisuj się gdzie się da,potem miło będzie odwoływać😜
Ja polecam jeszcze do obejrzenia "To właśnie miłość" ( ANGIELSKI TYTUŁ lOVE ACCTUALITY)-ostatnio koleżanka mi o nim przypomniała.Skutecznie poprawia nastrój😉

Ja nie wiem jak bym przeżyła te 3 lata bez działania ,planowania...Teraz miałam przedsmak tego ,co może być ,gdy mój Małż nie chciał brać kolejnego kredytu na starania....To tragedia była😔 myśl o tym,że nie będę mamą sprawiała,że ciężko mi się oddychało😕
Ten film to jeden z moich ulubionych😍😍😍
A Ty Laska będziesz super mamą. Bardzo trzymam kciuki!!! A jak tam plan #murawalaskanawiosne?

Tak w ogóle Kobietki to miłego dzionka 😘 Samych dobrych chwil 😘

Ps. Ja dzisiaj bawię się w pierniczki,ozdoby świąteczne będę robić,gołąbeczki🤤🤤🤤
Z mniej przyjemnych rzeczy czeka mnie meeeeeeeeega sprzątanie...
Nic, tylko mieć wolny weekend-człek wtedy taaaaaak odpocznie:eek::eek::eek:

Murawa, ty czasem śpisz czy wogole o tym zapomniałaś? ;)
Ślij później foty tych pyszności, niech nam ślinka pocieknie :D

reklama
Do góry