reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz to nie o termin chodzi tylko o sam fakt bycia w kalendarzu.. Jakoś zawsze miałam blokadę aby się do niego na tym forum dopisywać... Tak jak piszesz dorabialam sobie w głowie jakaś dziwna ideologię :D Chyba jak już byłam na prostej raz to zaczęłam się dopisywać.. Wogole chyba kiedyś było tak że każda sama się dopisywala z tego co pamiętam
No, ja nadal posiadam ten skill😀😀😀Ale ciiii... 😂

reklama
Dziewczyny jeszcze raz ponawiam prosbe. Fajnie by bylo gdyby kalendarz sie troche zapełnił. Jesli macie wizyty, usg i inne dajcie znac.
@Netiaskitchen a ty kiedy masz transfer albo chociaz podgladanie endo?

Można mnie wpisać 17.12 wizyta u ginekologa - wywoływanie okresu

Skoro ovitrelle jeszcze się nawet mógł utrzymać od punkcji to co mówić o połówce pregnylu w dniu transferu...rzeczywiście dziwna polityka.
Najalepiej jak @sandra idzie na bete 12.12 jak człowiek a nie bieganie co trzy dni a miałyśmy wszystko w jednym czasie
Gdybym mieszkała w pl to pewnie bym leciała wcześniej 😂 ale, że tutaj muszę się „tłumaczyć” po co mi badanie to odkładam to na „pewniaka” ;)

@bazylia128 to dla równowagi wpiszesz mnie na 7.01 na start nowej procedury? 😊
@Aduś16 wigilia to termin dobry jak każdy inny😊To nasze romantyczne umysły dorabiają do tego niepotrzebną ideologię😉
No przeciez jeszcze nie zaczelas transferu :) Jak chcesz to Cie wpisze, ale mze nie potrzebna ci juz bedzie kolejna procedura :)

reklama
Do góry