reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W niedziele jajca sprawdzam i kolo kolejnego weekendu punkcja.
Zestrachana jestem na maxa bo to nasze ostatnie podejście,ale czasami mnie taka przyjemna fala spokoju nachodzi ze juz niedlugo sie to skończy,ten caly stres,strach,oczekiwania na kazda wizyte,strach przed telefonami od embriologa... :(

Jak Ty sie czujesz?
To pisz w niedziele koniecznie. Bedzie dobrze.
Ja sei czuje dobrze bo i jak mam sie czuc jak narazie tylko sie opycham suplementami :) 19.12 mam wizyte w klinice i wtedy sie okaze co doalej :) Trzymam kciuki

reklama
Elllouuuuuuu Laski!!! Boszzzz.. jak dawno mnie nie było tuuuu. No tyle nowych twarzy,że jak dinozaur się czuję:o:o:o:pWszystkich pięknie witam i kłaniam się w pas 8-)8-)8-)
@Netiaskitchen skarbie Ty mój co tam u CIEBIE???? Kochana często o Tobie myślę:tak::tak::tak:<3
@AleAle27 ,kurza melodia ,jak Ty pięknie ten kalendarz rozchulałaś!!! no MEEEGA <3
@Skarbulenka co u Ciebie?
@Szczescie1986 ,czy Ty tu jeszcze zaglądasz?
@Margit2018 Co słychać?????Stęskniona jestem Twoich trafnych ripost:p:p:p

Nie ma opcji bym wszystko nadrobiła:errr: pisać mnie tu szybko wszystko! jak na spowiedzi:p

A nie chcesz się czasami przeprowadzić w okolice Szczecina ;) To takie piękne okolice;). Przydałaby mi się taka pokrewna dusza😘

Ja z okolic Szcz-na.Chętnie Cię przytulę jakby co;-) ;)

Elllouuuuuuu Laski!!! Boszzzz.. jak dawno mnie nie było tuuuu. No tyle nowych twarzy,że jak dinozaur się czuję:o:o:o:pWszystkich pięknie witam i kłaniam się w pas 8-)8-)8-)
@Netiaskitchen skarbie Ty mój co tam u CIEBIE???? Kochana często o Tobie myślę:tak::tak::tak:<3
@AleAle27 ,kurza melodia ,jak Ty pięknie ten kalendarz rozchulałaś!!! no MEEEGA <3
@Skarbulenka co u Ciebie?
@Szczescie1986 ,czy Ty tu jeszcze zaglądasz?
@Margit2018 Co słychać?????Stęskniona jestem Twoich trafnych ripost:p:p:p

Nie ma opcji bym wszystko nadrobiła:errr: pisać mnie tu szybko wszystko! jak na spowiedzi:p

Ja z okolic Szcz-na.Chętnie Cię przytulę jakby co;-) ;)
No Kochana chyba sciagnelam Cię myślami bo ostatnio myślałam co tam u Ciebie 😊😊😊
Brakowało mi Twojej osóbki na tym forum i Twojego zajebistego poczucia humoru wariacie Ty mój ❤❤❤
U mnie kochana już tylko miesiąc został do rozwiązania i mam nadzieję że moja mała zechce wyjść na świat przed świętami 🙂🙂🙂
Ty lepiej opowiadaj co tam u Ciebie 😘😘😘

No Kochana chyba sciagnelam Cię myślami bo ostatnio myślałam co tam u Ciebie 😊😊😊
Brakowało mi Twojej osóbki na tym forum i Twojego zajebistego poczucia humoru wariacie Ty mój ❤❤❤
U mnie kochana już tylko miesiąc został do rozwiązania i mam nadzieję że moja mała zechce wyjść na świat przed świętami 🙂🙂🙂
Ty lepiej opowiadaj co tam u Ciebie 😘😘😘

Weż nie żartuj se????!!! miesiąc!!! jpdl:eek: kiedy to zleciało???
Super prezent by był !!!! o cholewka,już niedługo będziesz tulić swego Skarba :tak::tak::tak:meeega!!!
Czekam z utęsknieniem razem z Tobą i oczekuje fotki jakieiś dla Cioteczki <3

A u mnie-widzisz. Wszyscy rodzą ,zachodzą a ja czekam ,by światło zgasić:p:p:p
A serio ,to czekam na nowy rok.Kasa.Paśnik.Podejście. I ,oby kuwa owocne,bo głupio będzie smarkać komuś w rękaw:o

Weż nie żartuj se????!!! miesiąc!!! jpdl:eek: kiedy to zleciało???
Super prezent by był !!!! o cholewka,już niedługo będziesz tulić swego Skarba :tak::tak::tak:meeega!!!
Czekam z utęsknieniem razem z Tobą i oczekuje fotki jakieiś dla Cioteczki <3

A u mnie-widzisz. Wszyscy rodzą ,zachodzą a ja czekam ,by światło zgasić:p:p:p
A serio ,to czekam na nowy rok.Kasa.Paśnik.Podejście. I ,oby kuwa owocne,bo głupio będzie smarkać komuś w rękaw:o
Też nie wierzę, że tak szybko to zleciało bo dopiero co pamiętam jak się logowalam na to forum A tu już zaraz na porodowce wyladuje 🙈🙈🙈🙂🙂🙂
Super, że uderzasz do Paśnika tylu dziewczynom on pomógł więc wierzę w to że i Wam też pomoże 😀 najważniejsze że trochę odpoczelas od tego wszystkiego i nabrslas sił na dalszą walkę 😄😄😄
Po raz kolejny powtarzam, że za miesiąc zwalniam dla Ciebie brzuszek i wierzę że ten rok 2020 będzie należał do Ciebie 😘😘😘
A fotkę na pewno dla Ciebie cioteczko wstawię 😘😘😘❤❤❤

@Murawa Dużo nowych twarzy:) Troszkę siedzi w krzakach :(Część zrobiło przerwę. .. Ostatnio dużo smutków na grupie :( Ida swieta chyba dlatego. ....

No właśnie czytałam parę stron...Trza wypieprz... te smutki razem ze świątecznymi porządkami:tak::tak::tak:
Sama doskoooonale wiem:te życzenia z serca(lub z litości), co by WaM SIĘ...RZYGAM JUŻ TEZ NIMI...
Ale!!!! Kobity!!! toć to ho! ho! ho! Merry Christmas!!! Reniferki,bałwani i inne pierdoletki-słoddddkie to !!!
Ja Kocham na maksa-to jest mój czas z moją mega dużą Rodzinką :D:):)

Życie jest zbyt krótkie na smutki:yes::yes::yes:

reklama
No właśnie czytałam parę stron...Trza wypieprz... te smutki razem ze świątecznymi porządkami:tak::tak::tak:
Sama doskoooonale wiem:te życzenia z serca(lub z litości), co by WaM SIĘ...RZYGAM JUŻ TEZ NIMI...
Ale!!!! Kobity!!! toć to ho! ho! ho! Merry Christmas!!! Reniferki,bałwani i inne pierdoletki-słoddddkie to !!!
Ja Kocham na maksa-to jest mój czas z moją mega dużą Rodzinką :D:):)

Życie jest zbyt krótkie na smutki:yes::yes::yes:
Kocham to Twoje poczucie humoru i podejście do życia!!!!❤❤❤
Jesteś boska!!!! Od razu banan na twarzy mi się maluje 😀😀😀

Do góry