reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej.
Wszystko jest dobre,co nas trochu oderwie.
Ja np(ttttaaaaaakkkk,taaaaaak ,wiem ,że ktoś pisał -tylko nie bieganie:p) ostatnio zaczęłam biegać....(marszo -biegi).Mega ! Polecam! coś w tym stwierdzeniu-"biegam,bo ludzkość mnie wkurwia"-jest;-) ;)
No to ja napisałam że tylko nie bieganie... 😉I tego się na razie będę trzymać 😘 Ale za to kieckę sobie szyję na sylwestra już 😊znaczy przerabiam sukienkę babci z lat co najmniej 70 tych. Jak mi coś sensownego wyjdzie to wrzucę fotę. W sumie szkoda że nie mam zdjęcia sprzed przeróbki, no ale już po zawodach😂 Za to mam nadzieję że jak skończę to się da w niej pokazać ludziom i na start 2020😊

reklama
No to ja napisałam że tylko nie bieganie... 😉I tego się na razie będę trzymać 😘 Ale za to kieckę sobie szyję na sylwestra już 😊znaczy przerabiam sukienkę babci z lat co najmniej 70 tych. Jak mi coś sensownego wyjdzie to wrzucę fotę. W sumie szkoda że nie mam zdjęcia sprzed przeróbki, no ale już po zawodach😂 Za to mam nadzieję że jak skończę to się da w niej pokazać ludziom i na start 2020😊

Na pewno się da!!! ja poproszę fotę :)
Wiem,że Ty-ponawiam-co u Ciebie???prócz przerabiania kiecki :p

@Pójdźka ,Kochana,melduj mnie tu co u Ciebie ??? a nie tam jakieś polubienia mnie dajesz 8-) 8-) 8-)
Zawsze miło się czyta Twoje posty :-) Brakowało nam twojej pozytywnej energi!! A ja w zawieszeniu narazie, ale tak jak ty szykuje się do wujka Jarka 8-) Już mnie energia rozpiera od tego nic nie robienia.... Ale teraz szybko zleci, a 2020 podobno należy do nas :8):8)

Na pewno się da!!! ja poproszę fotę :)
Wiem,że Ty-ponawiam-co u Ciebie???prócz przerabiania kiecki :p
U mnie, albo do czterech razy sztuka, albo jak dużo dziewczyn, nowy start w 2020. Jakoś szybko wróciłam do żywych po wtorkowej zerowej becie. Odkładamy już kasę na nowy rok, a ja zajęłam się kiecką i innymi przyziemnymi rzeczami. Poza tym dziecinka zaczyna nam chodzić (nie sądziłam że tak szybko to będzie...), więc na brak zajęć nie narzekam😀Fajnie, że czasem z krzaczorów się wyłaniasz🥰Opowiadaj jak tam u Ciebie (tak, o marcu to pamiętam i nie pytam drugi raz, no chyba że coś się zmieniło) , poopowiadaj o tym co teraz u Ciebie😉

Zawsze miło się czyta Twoje posty :-) Brakowało nam twojej pozytywnej energi!! A ja w zawieszeniu narazie, ale tak jak ty szykuje się do wujka Jarka 8-) Już mnie energia rozpiera od tego nic nie robienia.... Ale teraz szybko zleci, a 2020 podobno należy do nas :8):8)
EJJJ,supcio! no! to fajnie.Zleci-zobaczysz.Pewnie,że będzie nasz-PFFF!-innej opcji nie przewidujemy:tak::tak::tak:
Może uda Nam spotkać u wujka Jarka?
A kiedy planujesz ewentualny transfer?to Twoja pierwsza wizyta u Paśnika,NIE? Robiłaś już jakieś badanka ,czy czekasz do wizyty?

Elllouuuuuuu Laski!!! Boszzzz.. jak dawno mnie nie było tuuuu. No tyle nowych twarzy,że jak dinozaur się czuję:o:o:o:pWszystkich pięknie witam i kłaniam się w pas 8-)8-)8-)
@Netiaskitchen skarbie Ty mój co tam u CIEBIE???? Kochana często o Tobie myślę:tak::tak::tak:<3
@AleAle27 ,kurza melodia ,jak Ty pięknie ten kalendarz rozchulałaś!!! no MEEEGA <3
@Skarbulenka co u Ciebie?
@Szczescie1986 ,czy Ty tu jeszcze zaglądasz?
@Margit2018 Co słychać?????Stęskniona jestem Twoich trafnych ripost:p:p:p

Nie ma opcji bym wszystko nadrobiła:errr: pisać mnie tu szybko wszystko! jak na spowiedzi:p

Ja z okolic Szcz-na.Chętnie Cię przytulę jakby co;-) ;)

Ooo, znajomą twarz widzę :) :) :)

U mnie, albo do czterech razy sztuka, albo jak dużo dziewczyn, nowy start w 2020. Jakoś szybko wróciłam do żywych po wtorkowej zerowej becie. Odkładamy już kasę na nowy rok, a ja zajęłam się kiecką i innymi przyziemnymi rzeczami. Poza tym dziecinka zaczyna nam chodzić (nie sądziłam że tak szybko to będzie...), więc na brak zajęć nie narzekam😀Fajnie, że czasem z krzaczorów się wyłaniasz🥰Opowiadaj jak tam u Ciebie (tak, o marcu to pamiętam i nie pytam drugi raz, no chyba że coś się zmieniło) , poopowiadaj o tym co teraz u Ciebie😉

Przykro mi:( barrrdzo. Przepraszam,że mnie nie było...lipa :(poprawię się.
Wierzę,że doczekasz tego Rodzeństwa,bo zasługujesz jak każda z nas :)

A u mnie -wiesz.Czekam.Chodzę z Małżem na siłkę.
Po meega gównoburzy-nastał czas wielkiego love między Nami. Dla MNIE najważniejsze,że doszliśmy do porozumienia i jestem spokojna o to podejście :)

KURCZĘ-pierwsze kroczki <3 ajjj! na maksa słodkie!!!

reklama
Przykro mi:( barrrdzo. Przepraszam,że mnie nie było...lipa :(poprawię się.
Wierzę,że doczekasz tego Rodzeństwa,bo zasługujesz jak każda z nas :)

A u mnie -wiesz.Czekam.Chodzę z Małżem na siłkę.
Po meega gównoburzy-nastał czas wielkiego love między Nami. Dla MNIE najważniejsze,że doszliśmy do porozumienia i jestem spokojna o to podejście :)

KURCZĘ-pierwsze kroczki <3 ajjj! na maksa słodkie!!!
No i piknie!!! Miłość kwitnie🥰🥰🥰bosko❤️No Maksik to nas szokuje, bo chłop nie ma skończonych 11 mcy a już sam po 5-6 kroczkow zapierdziela...
I taki oficjalny apel mnie nadszedł, myślę że paru osobom się spodoba:
@Murawa - weź laseczka może sobie jakieś przypomnionko raz w tygodniu w kalendarzu ustaw: coś w stylu "odezwać się do dziewczynek z forum". Zobacz ile tu osób wyczekuje na jakiś znak sygnał co u Ciebie 😊😊😊Myślimy o Tobie cieplutko, sama widzisz jakie poruszenie jak coś napiszesz 😍

Do góry