reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
W sypialni mam zimno bo nie mogę spać jak jest więcej niż 18 stopni .

Największy problem jest ze jeśli mam wolne w weekend i nie muszę wstać to budzę się wypoczęta ok 6 i takie to spanie . A wystarczy ze budzik nastawie to nie mogę wstać . A to liczenie za ile godzin trzeba wstać to mi nic nie mow , jeszcze bardziej się człowiek nakręca i wogole zasnąć nie może . Mąż mi wczoraj powiedział ze mam wyluzować bo plan działania mamy i nie mam już się martwić . Ale czy ja się martwię ? Hm nie da się nie myśleć o tym czy tamtym . Coś pojadę po pracy do apteki i coś kupie bo chce wkoncu jak człowiek zasnąć . A czytając Twój wpis to jakbym sama go napisała
Tez mam okropne problemy ze spaniem, u mnie wyglada to tak, ze przez kilka dni nie śpię, budzę się często, patrzę na zegar i w końcu po kilku takich dniach padam ze zmeczenia i śpię, bo już chyba organizm nie daje rady i później zaczyna się od nowa. Myślałam ze tylko ja tak świruje 🤣.
Raz chce mi się plakac, za chwile powtarzam sobie, nie, nie/ będzie dobrze! Ta huśtawka nastrojów doprowadza do szału. Idę się dziś zapisać na boks, może jak pobije worek, wyląduje cały stres i złość i w końcu zasnę 🤣🤣🤣

U mnie w invimedzie jest możliwość podania 2 zarodków powyżej 35roku życia. I ta ilość nie rośnie dalej z wiekiem.

Jak masz mniej niż 35 lat to też podają 2 zarodki jeśli zdrowotnie nie ma przeciwwskazań.

U nas wszystko ok jeśli chodzi o komórki i nasienie . Tak jak wyżej pisałam , zrobiłam mnóstwo różnych badań i nic nie wychodzi w nich . Poza pai i mthfr hetero ale to akurat niema nic wspólnego z niepowodzeniem z biorę metylowany kwas

A przeciwciała przeciwplemnikowe u ciebie i męża robiliście? U męża lepiej zrobić i z krwi i z nasienia, bo często jest tak że jedno badanie wychodzi ok a drugie nie. Wtedy mąż musi łykac steryd.
Pozamaciczna to przypadek, pozostałe wyglądają na problemy z immunologia.

reklama
Do góry