Leżeć i oszczędzać się. Gdyby coś się działo to miałam do szpitala jechacA dostałaś potem jakieś zalecenia konkretne? Bo ja w sumie nic oprócz większej ilości progesteronu, nawet na USG nie było krwiaka widać, no chyba że ta lekarka go nie widziała ....
reklama
Acha czyli mimo wszystko krwiak może być, a długi czas Ci się oczyszczał? Brałaś jakieś lęki przeciwzakrzepowe pomimo krwiaka? Teraz już mam nadzieję wszystko u Ciebie w porządkuU mnie lekarz na ip też nie widział krwiaka dopiero gin z kliniki dojrzala...
Moje maluchy już na świecie. Krwiak oczyszczal się prawie 3 tygodnie.. plamolam całe 3 tygodnie i leżałam plackiem. Ja już wcześniej odstawiła neoparin więc tu nie pomogę...Acha czyli mimo wszystko krwiak może być, a długi czas Ci się oczyszczał? Brałaś jakieś lęki przeciwzakrzepowe pomimo krwiaka? Teraz już mam nadzieję wszystko u Ciebie w porządku
Super że wszystko dobrze się u Ciebie skończyło ja dowiem się w poniedziałek pewnie dokładniej co to było, póki co muszę czekać , neoparin będę chyba brać dalej ale z acardem bije się z myślami czy wziąć.Moje maluchy już na świecie. Krwiak oczyszczal się prawie 3 tygodnie.. plamolam całe 3 tygodnie i leżałam plackiem. Ja już wcześniej odstawiła neoparin więc tu nie pomogę...
Ruda08
Fanka BB :)
I tak w porównaniu do leków z refundacją to jakiś kosmos ..3.5 tyś to jeszcze do zniesienia... Ja przy ostatniej stymulacji jak konczylam ja na początku stycznia 2013 prawie 5tys! Wtedy nic nie refundowano w Polsce jeszcze.. zaczęli jak już byłam w ciąży . Teraz zaś jak wróciłam po resztę to się nie kwalifikuje na refundację, tu bo mam już jedno dziecko, w Polsce bo już podatków tu nie płacę.. jakoś nie jest mi ta refundacja dana haha!
Tak wynik robi się bez porannej dawkiJa mam 3.2 i transfer za ponad miesiąc.. od środy biorę dawkę 25 i obawiam się że to będzie za mało żeby zbić poniżej 2... Po 2 tyg mam sprawdzić. Czy badając rano TSH trzeba ominąć poranny euthurox i wziąć po pobraniu krwi?
Aduś16
A Tobie z TSH 4 pozwolili do transferu podejść?Tak wynik robi się bez porannej dawki
Dobre pytanie . Ja brałam normalnie przed badaniem .. i nie zastanawiałam się nawet nad tym czy można czy nie ..
Przy badaniu tsh powinno się przyjac euthyrox po ja kilka lat brałam przed badaniem zanim endokrynolog uswiadomila mnie, ze tak nie wolnoDobre pytanie . Ja brałam normalnie przed badaniem .. i nie zastanawiałam się nawet nad tym czy można czy nie ..
ilmenau
Dobre pytanie . Ja brałam normalnie przed badaniem .. i nie zastanawiałam się nawet nad tym czy można czy nie ..
@Aduś16 euthyrox bierzesz po badaniu, endokrynolog przed transferem mnie uświadomiła, wcześniej źle się badalam
Pytałam i mówiła żeby brać wszystkie leki tak jak dotychczas, ale najpierw poszła się innego lekarza dopytać bo sama dokładnie nie wiedziała...także za bardzo zorientowana w temacie nie była.
Az mnie zmrozilo jak przeczytałam pierwszy post... Uff, dobrze że wyniki usg w porządku. Jest szansa, że w poniedziałek zobaczysz serduszko, ale to w sumie zależy od sprzętu w klinice.
reklama
No właśnie tak się zastanawiam czy już będzie widać serduszko, ale to będzie 6t4d więc już chyba powinno być prawda? Ja póki co trochę ochłonęłam ale strach pozostał, zawsze coś...@Aduś16 euthyrox bierzesz po badaniu, endokrynolog przed transferem mnie uświadomiła, wcześniej źle się badalam
Az mnie zmrozilo jak przeczytałam pierwszy post... Uff, dobrze że wyniki usg w porządku. Jest szansa, że w poniedziałek zobaczysz serduszko, ale to w sumie zależy od sprzętu w klinice.
Podziel się: