I te były bez accofilu?
Tak, bez. Beta nie drgnęła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I te były bez accofilu?
No jasne że jedź, ale może na prywatne usg bo w szpitalu to dlugo czekać będziesz... Który u Ciebie jest dpt?Dziewczyny nie jest dobrze....przed chwilą miałam krwotok, i wyleciały jeszcze jakieś małe kawałki tkanek....myślę że już po wszystkim, chociaż nie mam żadnych skurczy ani brzuch mnie w ogóle nie boli.... Nie wiem czy jechać do szpitala czy co zrobić?
Ale cała procedura z lekami do stymulacji czy leki do stymulacji osobno.. same leki to chyba 4-5 tyś czy co się zmieniło??W gamecie cała procedura plus transfer tez 10 tys tylko do tego dojda badania leki wizyty paliwo
25 dpt, prywatnie o tej godzinie w sobotę raczej do nikogo się nie dostanę....zostaje izba przyjęć...No jasne że jedź, ale może na prywatne usg bo w szpitalu to dlugo czekać będziesz... Który u Ciebie jest dpt?
Jedź !na jakim jesteś etapie?25 dpt, prywatnie o tej godzinie w sobotę raczej do nikogo się nie dostanę....zostaje izba przyjęć...
Jedz na izbe ale podkoloruj bardziej sytuacje aby Cię nie zlali.. może mialas krwiaczka zwyczajnie.. A pęcherzyk już widziałas na usg?25 dpt, prywatnie o tej godzinie w sobotę raczej do nikogo się nie dostanę....zostaje izba przyjęć...
Dzisiaj 25dpt tydzień temu był pęcherzyk na USG beta rosła super, nie mam pojęcia co mogło się stać....Jedź !na jakim jesteś etapie?
Nie wiem co mogło się stać....myślę że to najgorsze.....Jedź !na jakim jesteś etapie?
Ja na takim etapie jak ty byłam też na ip bo też krwawienie małe.Pamietaj to nic nie przesadza szczególnie że nie było skurczy.Postaraj się nie denerwować i dobrze by było to skontrolować nawet po to żebyś się uspokoilaNie wiem co mogło się stać....myślę że to najgorsze.....