Mi lekarz powiedział, że organiz nie reaguję tak jak się spodziewał i przy następnym podejściu trzeba będzie zwiekszyć.leki. Ja prawiw cały czas brałam menopur 150 więc naprawdę mało.Dziewczyny, a co lekarze mówili na Waszą kiepską reakcje na stymulacje? bo ja miałam najpierw puregon 300 później Menopur 400 i też max 3 komórki do pobrania.
reklama
21tyś. całość z panelem pierwszych badań, pdg, leki itp. Ceny mają straszneJa dwa ostatnie w wigilię Ile Was ta procedura kosztowała?
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Pocieszasz mnie ze nie tylko ja nie mam objawow ja mam prenatalne w przyszla srode, zastanawialam sie czy to aby nie za wczesnie ale moja ginegolog powoedziala ze robi sie od 11 tygodnia wiec jak najbardziej mozemy robic.U mnie dzis 10t6d. Zgaga i ogolne zmeczenie, ale to tyle. Zadnych mdlosci czy boli piersi.
U mnie wizyta dopiero 26.11 - prenatalne.
nieagatka
Fanka BB :)
U nas robia w 12t, u mnie to bedzie 12t2d dokladnie tak samo jak poprzednim razem. Ale fakt, ze podobno mozna wczesniej.Pocieszasz mnie ze nie tylko ja nie mam objawow ja mam prenatalne w przyszla srode, zastanawialam sie czy to aby nie za wczesnie ale moja ginegolog powoedziala ze robi sie od 11 tygodnia wiec jak najbardziej mozemy robic.
Tamtym razem dostalam takie ladne zdjecie, teraz tez na takie licze [emoji4]
Forget-me-not...
KIR AA, udany transfer więc ja oczywiście że o Tobie pamiętam [emoji6]Nie sądziłam, ze ktoś o mnie tu pamięta. Tak, AA, Accofil wlew i zastrzyki do do 8tc (+inne leki). obecnie leci 20 tc. Za to teraz podskoczyły mi próby wątrobowe i zastanawia mnie, czy ten caly zestaw leków się do tego nie przyczynił :/
No a te wszystkie leki wiadomo że organizmowi nie służą...
A poza tym to jak się czujesz? Będzie córeczka czy synek?
Tylko że w zasadzie bx nie stanowi problemuJa z BX i się udało w tym transferze
Problematyczny jest AA
A powiedz jaki zarodek miałaś transferowany i za którym transferem z accofilem się udało? Partner jakie hla-c?Nie sądziłam, ze ktoś o mnie tu pamięta. Tak, AA, Accofil wlew i zastrzyki do do 8tc (+inne leki). obecnie leci 20 tc. Za to teraz podskoczyły mi próby wątrobowe i zastanawia mnie, czy ten caly zestaw leków się do tego nie przyczynił :/
Czulas jakieś objawy zagnieżdzania?
Podłączam się do pytania .. u mnie kiepskie AMH 0,8 i po gonal F 225 tylko maks 4 do pobrania ..Dziewczyny, a co lekarze mówili na Waszą kiepską reakcje na stymulacje? bo ja miałam najpierw puregon 300 później Menopur 400 i też max 3 komórki do pobrania.
Netiaskitchen
Wg mnie przy takim amh 4 to jest okPodłączam się do pytania .. u mnie kiepskie AMH 0,8 i po gonal F 225 tylko maks 4 do pobrania ..
reklama
Aduś16
Bez pgd trzeba liczyć ok 15tys więc tak właśnie wychodzi chyba w większości klinik. Oni często niepotrzebnie naciągaja na wątpliwej potrzeby dodatki...21tyś. całość z panelem pierwszych badań, pdg, leki itp. Ceny mają straszne
Podziel się: