Profertil dla mężczyzn jest bardzo dobry, mojemu mężowi pomógł.Ale macie ten lek zalecony czy bierzecie profilaktycznie?
My jesteśmy na suplementach od conajmniej 4 miesięcy, mąż zażywał supra men oraz inne podobne ale leki dostępne w UK. Nic się nie zmieniło do dziś dnia. Ręce opadają nam a mąż ma już dość badań nasienia... cała nadzieja w suplementach teraz
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
A jak długo brał?Profertil dla mężczyzn jest bardzo dobry, mojemu mężowi pomógł.
Ponad pół roku myśle, ale poprawa była już po 3 miesiącachA jak długo brał?
CudownieWróciłam do domku po wizycie. Jest ciałko żólte, piękny pęcherzyk ciążowy i maleńki brylancik. Uplawy nic groźnego podobno. Serduszka nie było dziś, ale pani doktor powiedziała, że jest echo zarodka - cokolwiek to znaczy ☺☺
Następna wizyta 12 listopada, może będzie serduszko już.
Lekarka określiła, że to 5 tydzień.
Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że nie jest puste jajko i że to nie pozamaciczna ciąża.
2 razy byla beta. Pani doktor powiedziala ze jak przyjde we wtorek po niedzieli to powinno juz byc. Dzis zarodek mial 2.5 mmJa też mam dziś 22 dzień. A ile razy robiłaś betę? Kiedy lekarz przewiduje serduszko?
Śliwka12345
Świetnie2 razy byla beta. Pani doktor powiedziala ze jak przyjde we wtorek po niedzieli to powinno juz byc. Dzis zarodek mial 2.5 mm
Liliana87
Poczytajcie i popytajcie o akupunkture dla meza. Mi przy transferze polozne i dr od akupunktury mowila,ze ona bardzo poprawa jakosc nasienia u facetow. Moze warto sie zdecydowac na serię zabiegow.Będzie dobrze. Widze ze jesteśmy na tym samym etapie, tyle ze ja 35 skończyłam w czerwcu i tez staramy się od dwóch lat.
Netiaskitchen
Ale cudnie!!! Gratulacje Mamuśka!!!Wróciłam do domku po wizycie. Jest ciałko żólte, piękny pęcherzyk ciążowy i maleńki brylancik. Uplawy nic groźnego podobno. Serduszka nie było dziś, ale pani doktor powiedziała, że jest echo zarodka - cokolwiek to znaczy ☺☺
Następna wizyta 12 listopada, może będzie serduszko już.
Lekarka określiła, że to 5 tydzień.
Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że nie jest puste jajko i że to nie pozamaciczna ciąża.
A tego nie wiedziałam, dzięki za podpowiedz!Poczytajcie i popytajcie o akupunkture dla meza. Mi przy transferze polozne i dr od akupunktury mowila,ze ona bardzo poprawa jakosc nasienia u facetow. Moze warto sie zdecydowac na serię zabiegow.
reklama
Caroolinee
Aktywna w BB
Tak, mi kazał to lekarz brać przez trzy miesiące. Mam firmy Dhea Eljot. Ogólnie ja się bałam to brać, @Laurka2019 mnie trochę uspokoiłaA możesz mnie trochę oświecić w tym temacie ? w sensie czy wskazanie było ze strony lekarza , czy tak jak ja wyszukałas , ze może to pomoc ? Możesz podać jakiej firmy zażywasz ? Dziękuje z góry ☺☺☺
Podziel się: