reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trochę zszokowalam się, że za jedno słowo, które dla mnie nie ma negatywnego wydźwięk i zamiennie stosowałam z malenstwem zostałam skarcona. Jeśli kogoś urazilam przepraszam. Dziękuję za te słowa które mimo wszystko dodały otuchy. Powodzenia dziewczyny w staraniach
Nie uciekaj. Po prostu zakulo w oczy ale najwazniejsze ze to nie bylo negatywne. Zresztą kazda tu wie jak ciezka droge trzeba przejsc wiec wspieramy sie.

reklama
Dziewczynki od 3,5 tygodnia są już na świecie. Pospieszyły się bidule i urodziły się w 25+1tc.
Najgorsze jest to, że w szpitalu zrobili mi mnóstwo badań i wczoraj byłam też na wizycie u mojej gin i nikt nie może doszukać się przyczyny. Miała być niewydolność cieśniowo - szyjkowa, ale moja szyjka wczoraj wyglądała, jakbym nadal była w ciąży, twarda, zamknięta i długa, bez oznak skracania się. Nie wiem co jej odwaliło, bo do szpitala trafiłam z pełnym rozwarciem w 24+4. To tak w mega skrócie.

A co u Ciebie?
Asiu cały czas myślami i modlitwa jestem z Wami. Kochana trzymajcie się ♥♥♥

Dziewczynki od 3,5 tygodnia są już na świecie. Pospieszyły się bidule i urodziły się w 25+1tc.
Najgorsze jest to, że w szpitalu zrobili mi mnóstwo badań i wczoraj byłam też na wizycie u mojej gin i nikt nie może doszukać się przyczyny. Miała być niewydolność cieśniowo - szyjkowa, ale moja szyjka wczoraj wyglądała, jakbym nadal była w ciąży, twarda, zamknięta i długa, bez oznak skracania się. Nie wiem co jej odwaliło, bo do szpitala trafiłam z pełnym rozwarciem w 24+4. To tak w mega skrócie.

A co u Ciebie?
@dżoasia też szukałam przyczyn dlaczego u mnie tak się stało? Niestety nie znaleziono przyczyny. W szpitalu miałam 30 razy crp- ujemne, wcześniejsze wymazy, także ten z izby przyjęć ujemny. Sporo czytałam i niby in vitro jest czynnikiem ryzyka ale jaki to dokładnie mechanizm doprowadza do porodu przedwczesnego?

reklama
Hej. Dziewczynki finalnie mamy 4 zarodki z 3 doby klasa 8A , i 2 blastki 13AA ( coby to nie znaczyło ) - dwa odpadły. Kurczę cieszę się z blastek bo na naszych komórkach wszystkie zarodki leciały po 3 dobie ( "katowanie" męża dietami przydało się )

Szykuj się matka na ładna gromadke różowych pupć!!! :D

Do góry