reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakie działania ma heparyna, bierzecie ja do transferu? Ja biorę teraz luteine, estrofem i medypret, a po transferze mam jeszcze dostać leki przeciwzakrzepowe. Kurcze to mój 5 transfer

Ss
Hej. Dziewczynki finalnie mamy 4 zarodki z 3 doby klasa 8A , i 2 blastki 13AA ( coby to nie znaczyło ) - dwa odpadły. Kurczę cieszę się z blastek bo na naszych komórkach wszystkie zarodki leciały po 3 dobie ( "katowanie" męża dietami przydało się )
super cieszę się bardzo:) bo to i dla mnie nadzieja, bo moje maluszki też się zatrzymywaly na 3-4dobie, przy każdej procedurze tylko 1 dotrwal do 5dnia:(
Zdradz jakieś tajniki dietowe na 2 blaski proszę, bo nie jestem na bieżąco z forum:)

Ss
super cieszę się bardzo:) bo to i dla mnie nadzieja, bo moje maluszki też się zatrzymywaly na 3-4dobie, przy każdej procedurze tylko 1 dotrwal do 5dnia:(
Zdradz jakieś tajniki dietowe na 2 blaski proszę, bo nie jestem na bieżąco z forum:)
@Laurka2019 - Laurko u Nas KD - wiek dawczyni 25 l - moj przy procedurach 40 i 41. Na 2 tylko 1 transfer trzydniowca - reszta padła po 3 dobie nietety. Więc myślę , że poprostu moje jajka były do niczego. Co do poprawy nasienia - bo tu też dużo się zmieniło przez 6 m-ce : dna z 25 na 13,5 , mofologia z 3 na 7. Mąż całkiem odstawil mięso czerwone i ryby. Tylko 3 razy w tygodniu indyk.
Dużo warzyw , nabiału , ciemne mąki. Zero alkoholu - tylko piwko bezalkoholowe 3 razy w tygodniu ( podpowiedz gina ). Cukry tylko z owoców i to tulko do godziny 12. Dużo witamin- szukaliśmy jak najbardziej naturalne. Dużo l-karnityny w czystej postacj dla sportowców , witaminy A , D , E , wszystkie omegi. Witamina B 50 metyl ( choć nie ma mutacji ) chłodzenie jajków 4 razy w tygodniu na basenie.
Ogólnie pijemy dużo koktajli warzywnych. Myślę , że wiek dawczyni plus dobre laboratorium dały nam aż 2 blastki. No teraz kolej na mnie - dieta przed i po transferowa
- łojjj bedzie ciężko bez ciastków

reklama
Do góry