Ja nie miałam wyboru nie dostałabym zgody lekarza na podanie 2 zarodkow.Trzymam kciuki podziel się z nami informacjaMy zdecydowaliśmy się na dwa, zawsze chciałam mieć bliźniaki
Pożyjemy, zobaczymy.
reklama
Mówili że być może wina zarodków. Że mogły być źle. Z zapłodnionych kilkunastu przetrwało pierwszy raz 3, a za drugim razem 5, więc to też o czymś świadczy. Teraz mam umówiony termin na histeroskopie... sprawdzą receptywność endo czy coś takiego. To już na Polnej. Drożność też miałam niedawno na Polnej. W Invimedzie w ogóle nic nie mówili o dodatkowych badaniach. Stawiali na to że problem jest u męża..A nie powiedzieli jaka może być przyczyną? Ja lecę się w Med Art w Poznaniu
Śliwka12345
Fanka BB :)
A immunologie badalas?Mówili że być może wina zarodków. Że mogły być źle. Z zapłodnionych kilkunastu przetrwało pierwszy raz 3, a za drugim razem 5, więc to też o czymś świadczy. Teraz mam umówiony termin na histeroskopie... sprawdzą receptywność endo czy coś takiego. To już na Polnej. Drożność też miałam niedawno na Polnej. W Invimedzie w ogóle nic nie mówili o dodatkowych badaniach. Stawiali na to że problem jest u męża..
A co z tej immunologii? Mam sporo badań ale nie wiem czego może mi brakować.A immunologie badalas?
Śliwka12345
Np kiry odpowiedzialne za implantacje? Poziom komórek NK. Ja też miałam dużo badań ale tego w klinice mi nie robili. Pakiet badań na trombofile również. Bralas heparyna przy transferach?A co z tej immunologii? Mam sporo badań ale nie wiem czego może mi brakować.
Sterlicja
Trochę zszokowalam się, że za jedno słowo, które dla mnie nie ma negatywnego wydźwięk i zamiennie stosowałam z malenstwem zostałam skarcona. Jeśli kogoś urazilam przepraszam. Dziękuję za te słowa które mimo wszystko dodały otuchy. Powodzenia dziewczyny w staraniach
No tego nie robiłam. Pytałam lekarzy o to ale twierdzili że jak biorę heperyne to nie warto badać :/Np kiry odpowiedzialne za implantacje? Poziom komórek NK. Ja też miałam dużo badań ale tego w klinice mi nie robili. Pakiet badań na trombofile również. Bralas heparyna przy transferach?
Ja mam 3x1Dziękuję!!! A myślisz że to możliwe, że 3x1...bo tak mi się kojarzy ale ręki nie dam sobie uciąć...
Hej hej zostań z nami tu jest fajnie u mega wsparcie jest z każdej strony.Nam kobieta i w dodatku staraczka hormony buzuja interpretujemy czasem imaczej.Ja nie zwracam uwagi ma takie duperela wszystkie walczymy o jedno i wiemy czego chcemy.Trochę zszokowalam się, że za jedno słowo, które dla mnie nie ma negatywnego wydźwięk i zamiennie stosowałam z malenstwem zostałam skarcona. Jeśli kogoś urazilam przepraszam. Dziękuję za te słowa które mimo wszystko dodały otuchy. Powodzenia dziewczyny w staraniach
reklama
NadziejaJest
No to ja trzymam kciuki za Twoje siłaczki zeby dzielne były i zdrowo rosły!Dziewczynki od 3,5 tygodnia są już na świecie. Pospieszyły się bidule i urodziły się w 25+1tc.
Najgorsze jest to, że w szpitalu zrobili mi mnóstwo badań i wczoraj byłam też na wizycie u mojej gin i nikt nie może doszukać się przyczyny. Miała być niewydolność cieśniowo - szyjkowa, ale moja szyjka wczoraj wyglądała, jakbym nadal była w ciąży, twarda, zamknięta i długa, bez oznak skracania się. Nie wiem co jej odwaliło, bo do szpitala trafiłam z pełnym rozwarciem w 24+4. To tak w mega skrócie.
A co u Ciebie?
A u mnie oj....no bylam u doc Pasnika na wizytach. Bralam leki immuno i podeszlam juz do jednego transferu po leczeniu niestety nie udany teraz czekam na miesiaczke i sprobujemy jeszcze raz.
Podziel się: