Ja brałam od 2dc i już w sobotę transfer, ale się boję.....Czy jest tu ktoś, kto brał estrofem od 1 szego dnia cyklu przed crio??? Plisss
reklama
Trudno powiedzieć. Moja endo powiedziała że to zapewne przez leki i też stres zrobił swoje. Nie pamiętam jakie leki jeszcze brałam mam niedoczynność, Hashi i IO. Przez 3 miesiące pilnowalam diety i na IO brałam glucophage. Wyniki przed criotransferem były już dobre.Czy u ciebie to TSH urosło po encortonie? Co jeszcze brałaś?
jagodaaga
Fanka BB :)
Skąd miałaś dietę io? Może też spróbuję....min jeszcze 18 dni...może pomoże....Hej. Nie wiem czy pomogę. U mnie TSH dzień przed transferem też było ponad 9. Transfer odwołany choć lekarz nie mógł uwierzyć i twierdził że to musi być błąd labolatorium. Po odstawieniu leków do tygodnia TSH spadło do 2. 3 miesiące przerwy i dieta na IO. Po przerwie leki ale bez encorton i zaczynam 32 tc trzymam kciuki!
jagodaaga
U mnie homa wyszła ok, i Endo twierdzi że nie ma sensu krzywej robić....co myślisz?Trudno powiedzieć. Moja endo powiedziała że to zapewne przez leki i też stres zrobił swoje. Nie pamiętam jakie leki jeszcze brałam mam niedoczynność, Hashi i IO. Przez 3 miesiące pilnowalam diety i na IO brałam glucophage. Wyniki przed criotransferem były już dobre.
Nie wiem co Ci doradzić. Ja trafiłam na świetną endo. Dieta taka trochę cukrzycowa, dużo kasz i warzyw. A z tarczycą masz problemy?U mnie homa wyszła ok, i Endo twierdzi że nie ma sensu krzywej robić....co myślisz?
jagodaaga
Tak, mam Hashi...Nie wiem co Ci doradzić. Ja trafiłam na świetną endo. Dieta taka trochę cukrzycowa, dużo kasz i warzyw. A z tarczycą masz problemy?
jagodaaga
A skąd ta twoja Endo.??Nie wiem co Ci doradzić. Ja trafiłam na świetną endo. Dieta taka trochę cukrzycowa, dużo kasz i warzyw. A z tarczycą masz problemy?
Ostatnim razem miałam podawany intralipid i coś tam może zaskoczyło. Bo 9 dpt zrobiłam sikańca i słaba krecha a na następny dzień beta 2,4. Leków żadnych nie miałam żeby zafałszowaly wynik.. lekarze mówią że to nic nie znaczy.Viki90
6 transferów to jednak dużo, za każdym razem nie dochodziło do zagnieżdżenia ?
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
reklama
Jestem z Krakowa. Anty TPO już pewnie nie spadnie( ja msm ponad 300)TSH powinno być na poziomie 1,5. Tarczyca też świruje przy stresie. Estrofen brałam chyba na noc, a encorton już nie.A skąd ta twoja Endo.??
Podziel się: