Śliwka12345
Fanka BB :)
Bierzesz coś na to? Od czego to cholerstwo jest?Powinna być jednocyfrowa na czczo
Ja tez niestety mam dwucyfrowa [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierzesz coś na to? Od czego to cholerstwo jest?Powinna być jednocyfrowa na czczo
Ja tez niestety mam dwucyfrowa [emoji20]
Miałam to samo z 1 skoczyło mi do ponad 4 byłam w szoku a ciąża jeszcze dodatkowo obciąża bo zwiększa zapotrzebowanie o 30% a pozniej nawet o 50% wiec w ciazy często nawet zdrowe dziewczyny maja problem z tarczyca bo nie nadąża. Mi udało sie zejść do 2 i mysle ze to wystarczy do crio a w tym podejściu bede chciała spróbować bez tych wszystkich hormonow tak naturalnie jesli moj dr sie zgodzi wiec mam nadzieje ze moje tsh nie poszybuje tym razem.Dzięki Elessi za dobre rady ....już próbuje różnych metod,a i tak po jakichkolwiek hormonach TSH rośnie jak oszalałe
@dżoasia jak się miewaciemożesz 3x2 spasmolinę ale z reguły nie ma potrzeby az tyle do dobrze działa i skuteczna jest
Ja brałam i endo było piękne a potem transfer udanyCzy jest tu ktoś, kto brał estrofem od 1 szego dnia cyklu przed crio??? Plisss
Mi anty TPO spadło z prawie 300 do 140 wiec czasem spada tyle ze nie brałam jeszcze żadnych leków jak wyszło mi 300 potem zaczelam brac 25 a w ciazy przez chwile 50 jak mi to tsh skoczyło po poronieniu wróciłam do 25 i narazie tsh ok i anty TPO 140 badałam miesiac temuJestem z Krakowa. Anty TPO już pewnie nie spadnie( ja msm ponad 300)TSH powinno być na poziomie 1,5. Tarczyca też świruje przy stresie. Estrofen brałam chyba na noc, a encorton już nie.
U mnie teraz 3dc 1 lipca kontrola pęcherzyka (u mnie owulacja jest ok 15 dc) i jesli wszystko bedzie ok to pewnie transfer w sobote. Jak podchodziłam na cyklu sztucznym to na kontroli 11dc juz było wszystko gotowe wiec szybko progesteron mi włączył zeby nie stracić dnia i transfer miałam 15dc. Teraz przy naturalnym cyklu musimy sie wstrzelić w naturalna owulacje a ze moje pęcherze rosną duze ok 24mm to te 2 tyg trzeba poczekac ale mam super testy owulacyjne które pokazują juz 4 dni przed owulacja czy komórka dojrzewa, wiec moge na spokojnie sobie kontrolować to sama w domu.Czy jest tu ktoś, kto brał estrofem od 1 szego dnia cyklu przed crio??? Plisss
Niby jak homa dobra to powinno być w porządku, ale są przypadki że insulina szaleje w 2h po obciążeniu. Nie jest to może najprzyjemniejsze badanie ale myślę, że warto zrobić aby mieć pewność.U mnie homa wyszła ok, i Endo twierdzi że nie ma sensu krzywej robić....co myślisz?
A czy też bralas nospe? Jak tak, to ile tabletek dziennie, pomagaly?Często dziewczyny maja i ja również miałam takie bóle zarówno po nieudanej próbie jak i tej udanej
Nie nospe ale inne tabletki rozkurczowe i po pierwszym transferze praktycznie nie brałam sama nie wiem czego.Po drugim tymnudanym brałam profilaktycznie nawetA czy też bralas nospe? Jak tak, to ile tabletek dziennie, pomagaly?