reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki Elessi za dobre rady:) ....już próbuje różnych metod,a i tak po jakichkolwiek hormonach TSH rośnie jak oszalałe :(
Miałam to samo z 1 skoczyło mi do ponad 4 byłam w szoku a ciąża jeszcze dodatkowo obciąża bo zwiększa zapotrzebowanie o 30% a pozniej nawet o 50% wiec w ciazy często nawet zdrowe dziewczyny maja problem z tarczyca bo nie nadąża. Mi udało sie zejść do 2 i mysle ze to wystarczy do crio a w tym podejściu bede chciała spróbować bez tych wszystkich hormonow tak naturalnie jesli moj dr sie zgodzi wiec mam nadzieje ze moje tsh nie poszybuje tym razem.

Jestem z Krakowa. Anty TPO już pewnie nie spadnie( ja msm ponad 300)TSH powinno być na poziomie 1,5. Tarczyca też świruje przy stresie. Estrofen brałam chyba na noc, a encorton już nie.
Mi anty TPO spadło z prawie 300 do 140 wiec czasem spada tyle ze nie brałam jeszcze żadnych leków jak wyszło mi 300 potem zaczelam brac 25 a w ciazy przez chwile 50 jak mi to tsh skoczyło po poronieniu wróciłam do 25 i narazie tsh ok i anty TPO 140 badałam miesiac temu

Czy jest tu ktoś, kto brał estrofem od 1 szego dnia cyklu przed crio??? Plisss
U mnie teraz 3dc 1 lipca kontrola pęcherzyka (u mnie owulacja jest ok 15 dc) i jesli wszystko bedzie ok to pewnie transfer w sobote. Jak podchodziłam na cyklu sztucznym to na kontroli 11dc juz było wszystko gotowe wiec szybko progesteron mi włączył zeby nie stracić dnia i transfer miałam 15dc. Teraz przy naturalnym cyklu musimy sie wstrzelić w naturalna owulacje a ze moje pęcherze rosną duze ok 24mm to te 2 tyg trzeba poczekac ale mam super testy owulacyjne które pokazują juz 4 dni przed owulacja czy komórka dojrzewa, wiec moge na spokojnie sobie kontrolować to sama w domu.

reklama
Do góry