Kompletnie się nimi nie przejmuj uwierz też takie miałam plus ból okresowy w szpitalu zapewniali że brązowe to normalkaAle mam brzydkie brązowe plamienia wiec narazie się nie nastawiam ... nie chciałabym się rozczarować
reklama
Pini88
Fanka BB :)
Moja kolezanka w 7 dniu po transferze dostala okres tak silny ze dwie podpaski nie starczaly poszla do lekarza I sie okazalo ze wszystko wporzadku lekarz zalecil nospe dzis ma sliczna dwulatkeKompletnie się nimi nie przejmuj uwierz też takie miałam plus ból okresowy w szpitalu zapewniali że brązowe to normalka
Śliwka12345
Dziewczyny co bierzecie na nieprawidłowe badania KIR?
Vinszka
Jesteśmy po wizycie, niestety zdjęcia nie dostałam i czuje się niedopieszczona. Nie mam na co patrzeć, ale najważniejsze, że wszystko jest ok. Chłopak potwierdzony [emoji4] ponoć duży okaz by się mylić. Serduszko pika na 158 i mierzymy 8,8 cm. [emoji846] Maluszek miał czkawkę podczas badania.
Butelka123
Zaciekawiona BB
Tak mi właśnie zaleciła moja p. DrJuż doczytałam że nie zbadaj koniecznie, a do tego czasu może sama zwiększ sobie dawkę progesteronu.
Mam nadzieje ze u mnie dokładnie tak to będzieKompletnie się nimi nie przejmuj uwierz też takie miałam plus ból okresowy w szpitalu zapewniali że brązowe to normalka
Forget-me-not...
Accofil. Mialam wlew i zastrzyki.Dziewczyny co bierzecie na nieprawidłowe badania KIR?
A robilas badanie? Co Ci wyszlo?
Super cieszymy sie Ale bym chciala zobaczyc juz swojego maluszka a tutaj musze czekac do 12 czerwca.To moja kruszyna pewnie tez juz ma kolo 8 centymetrow☺ A jak Vinszka u Ciebie z wymiotami minely juz?Ja niestesty z rana nadal dzisiaj sie kiepsko czulam w ogole upaly.....Jesteśmy po wizycie, niestety zdjęcia nie dostałam i czuje się niedopieszczona. Nie mam na co patrzeć, ale najważniejsze, że wszystko jest ok. Chłopak potwierdzony [emoji4] ponoć duży okaz by się mylić. Serduszko pika na 158 i mierzymy 8,8 cm. [emoji846] Maluszek miał czkawkę podczas badania.
Forget-me-not...
@anielka0612 jak tam kochana Twoje zarodeczki?
Liliana87
Ale lipa..To nie była krzywa tylko obciążenie glukoza.
Miałam to ostatnio robione - to dwa różne badania
reklama
Śliwka12345
Nie jeszcze nie robiłam tak się tylko zastanawiam bo czytałam tam o komórkach nk a na to nie jest encorton?Accofil. Mialam wlew i zastrzyki.
A robilas badanie? Co Ci wyszlo?
Podziel się: