reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
Zrobiłam badanie poziomu kwasu foliowego , biore ponad rok regularnie
Widzę po wyniku ze jest w normie ale chyba szału nie robi
Zastanawiam się nad tym lekiem
Czy któraś z Was brała go ? Zobacz załącznik 975066Zobacz załącznik 975068
@Marzycielka7 ja wzięłam tylko 4 tabletki tego kwasu ,bo jakoś ten na receptę mi się skończył. Nawet nie wiem jaki miałam poziom kwasu foliowego bo nie badałam.
Zobacz załącznik 975087

Biore ten [emoji16]może za mało ?
Teraz biorę Folik 1x2, takie zalecenie od lekarza.

Dziewczyny czy jest jakos powiedziane co ile godzin powinno przyjmowac sie estrofem bo mam go 3x1 i progesterone 3x1. Csy jakies konkretne odstepy czasu?

Dziewczyny jutro punkcja, a ja jakoś słabo się czuje, cały czas mi nie dobrze. Czy to możliwe że tak po zastrzyku się czuje?
Tak ja to nawet wymiotowałam tak zle sie czułam po punkcji jeszcze 2 dni moj organizm był rozregulowany ale potem wszystko było ok

Kochane, ku pokrzepieniu serc zamieszczam swój dzisiejszy wynik.
Dziś jest 12dpt, 2 zarodków 3 dniowych.
To moja druga procedura i ostatnie dwa zarodki, z pierwszej mamy synka. Wszystko w Novum.
Miałam dzisiaj ogromny stres bo założyliśmy, że to nasze ostatnie podejście.
Ale jest. Oczywiście wcześnie jeszcze żeby świętować ale jest radość.
Próbujcie ile tylko macie sił i nie poddawajcie się, za wszystkie Was i każdą z osobna mocno trzymam kciuki. Będę się odzywać jeszcze [emoji8]Zobacz załącznik 974971
Kochana wytrzymalas do 12 dpt podziwiam czy bylas wczesniej robic Bete?
Mialas jakies objawy co byly inne niz zawsze na okres?
Gratulacje poczatek ale jest pieknie :*

reklama
Do góry