Śliwka12345
Fanka BB :)
Masz insulinooporość?Niestety nie znam. Ja jeszcze czekam na skierowanie do doabetologa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz insulinooporość?Niestety nie znam. Ja jeszcze czekam na skierowanie do doabetologa...
@Marzycielka7 ja wzięłam tylko 4 tabletki tego kwasu ,bo jakoś ten na receptę mi się skończył. Nawet nie wiem jaki miałam poziom kwasu foliowego bo nie badałam.Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
Zrobiłam badanie poziomu kwasu foliowego , biore ponad rok regularnie
Widzę po wyniku ze jest w normie ale chyba szału nie robi
Zastanawiam się nad tym lekiem
Czy któraś z Was brała go ? Zobacz załącznik 975066Zobacz załącznik 975068
Teraz biorę Folik 1x2, takie zalecenie od lekarza.
Ogólnie to jestem zadowolona już jestem po transferze...czy pozytywnym to się okaże Leczę się u dr S@Bratka O dziekuje czyli tez leczysz sie w Gdyni? Moze pisalaś, ale mi jakos umknelo. Nie wiem. Mozesz cos wiecej napisac? Jestws zadowolona?
Ja też czekam na taki wynikGratulacje :-) mam nadzieję, że za kilka dni też zobaczę taki wynik :-)
Dziewczyny czy jest jakos powiedziane co ile godzin powinno przyjmowac sie estrofem bo mam go 3x1 i progesterone 3x1. Csy jakies konkretne odstepy czasu?
Tak ja to nawet wymiotowałam tak zle sie czułam po punkcji jeszcze 2 dni moj organizm był rozregulowany ale potem wszystko było okDziewczyny jutro punkcja, a ja jakoś słabo się czuje, cały czas mi nie dobrze. Czy to możliwe że tak po zastrzyku się czuje?
Kochana wytrzymalas do 12 dpt podziwiam czy bylas wczesniej robic Bete?Kochane, ku pokrzepieniu serc zamieszczam swój dzisiejszy wynik.
Dziś jest 12dpt, 2 zarodków 3 dniowych.
To moja druga procedura i ostatnie dwa zarodki, z pierwszej mamy synka. Wszystko w Novum.
Miałam dzisiaj ogromny stres bo założyliśmy, że to nasze ostatnie podejście.
Ale jest. Oczywiście wcześnie jeszcze żeby świętować ale jest radość.
Próbujcie ile tylko macie sił i nie poddawajcie się, za wszystkie Was i każdą z osobna mocno trzymam kciuki. Będę się odzywać jeszcze [emoji8]Zobacz załącznik 974971
@Konstancja27 @Bratka mocno zaciskam za Was kciuki. Wysyłam moje dobre fluidy [emoji8]Ja też czekam na taki wynik
Trzymam kciuki w takim razie. Daj znać koniecznie. Tez sie do niego wpisalismy.Ogólnie to jestem zadowolona już jestem po transferze...czy pozytywnym to się okaże Leczę się u dr S