reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
Zrobiłam badanie poziomu kwasu foliowego , biore ponad rok regularnie
Widzę po wyniku ze jest w normie ale chyba szału nie robi
Zastanawiam się nad tym lekiem
Czy któraś z Was brała go ? Zobacz załącznik 975066Zobacz załącznik 975068
Popieram to, co Carenik napisała. Faktycznie zapytaj w aptece o lek, a nie suplement. Nigdy nie wiadomo co jest w suplementach.

reklama
a co bierzesz teraz i jaka dawka?

IMG_4366.JPG

Biore ten [emoji16]może za mało ?

Jestem już po wizycie....
Trochę się martwię bo lekarz powiedział że jak na początek 9 tygodnia maluszek powinien być trochę większy jak jest teraz :-( :(
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze....
Oto mój bobasek

Załączniki

• 20190520_191247.jpg
    20190520_191247.jpg
    848,5 KB · Wyświetleń: 101
  • 20190520_191221.jpg
    20190520_191221.jpg
    654,5 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Ale jak bierzesz to to wit D juz nie?
Jadlam do momentu badan dna Folik i Oviarin- taki suplement 2x1. A jak zobaczyly mutacje to kazaly jesc polocard, a+e, i ten pregna start. W tym pregna widze, ze jest duza dawka wit. D. Nie biore nic innego bo w zasadzie nie wiem co powinnam. Zaufalam im ale czy to wystarczy nie wiem. Chwile przed badaniami dna zrobilam jeszcze homocysteine. Wyszla 11.06 a wg norm jesli sie je kwas to powinno wyjsc ponizej 12. Mowily, ze wynik dobry. Ale tak jak napisalam, wyszly mutacje i stwierdzily, ze zwykly kwas to za malo.

Do góry