reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale o co ci chodzi dziewczyno? Naskoczyłas na Pini88 ze powiedziała ze dżoasia poszła na łatwiznę a ona nic takiego nie powiedziała a potem na mnie poprostu szok

nie, zadnej genetyki jeszcze nie badalam... mam tylko na dzis zlecneie na te podstawowe, ale reszta czeka mnie i tak...
kurcze a Ty juz 12 tydz skończony!! ale szybko czas leci :) ja się czujesz??

Hmm widzisz u nas genetyka była podstawą. Co lekarz to inne wymogi są.

Czuje się chyba teraz z każdym dniem coraz lepiej, dziękuję że pytasz [emoji8] znowu schudłam kilogram zamiast przytyć... brzucha się jeszcze nie doczekałam, ale chętnie was pozarażam [emoji1768]

Ale o co ci chodzi dziewczyno? Naskoczyłas na Pini88 ze powiedziała ze dżoasia poszła na łatwiznę a ona nic takiego nie powiedziała a potem na mnie poprostu szok
Pokaż mi moment w którym naskoczylam na ciebie , to Ty się wtracilas do tej dyskusji, która ciebie nie dotyczy i to ty zaakakowalas dżoasie

Pokaż mi moment w którym naskoczylam na ciebie , to Ty się wtracilas do tej dyskusji, która ciebie nie dotyczy i to ty zaakakowalas dżoasie
Przeciez ona sama napisała ze szlak ja trafił jak to przeczytała mam ci znowu wysłać zdjecie? Ja tylko napisałam ze sie poklucilyscie bez sensu bo takie miałam wrażenie ale widze ze ty doczepiona sie do niej naprawde świadomie a potem do mnie to zdjecie tez mam ci wysłać?

Przeciez ona sama napisała ze szlak ja trafił jak to przeczytała mam ci znowu wysłać zdjecie? Ja tylko napisałam ze sie poklucilyscie bez sensu bo takie miałam wrażenie ale widze ze ty doczepiona sie do niej naprawde świadomie a potem do mnie to zdjecie tez mam ci wysłać?
Jak możesz to nic już do mnie nie wysyłaj .
Ja potrafię czytać w przeciwieństwie do innych , trzeba mieć odpowiednie argumenty żeby wchodzić w dyskusję A nie posiłkować się byle czym.

Kochana widze jeszcze ze Invicta Waw ma bezplatna konsultacje dla par ktorym nie powiodlo sie ivf, moze chcesz sprawdzic co Ci powiedza?
albo zobacz ten artykuł, może to jakaś wiedza dla Ciebie na wizytę:

i żeby było jasne to nie reklama! :p
Ja brałam w tym udział. Ale miałam wybranego lekarza. Zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Do góry