Każdy mierzy swoją miarą , a skoro widziałaś tylko takie wypowiedzi to znaczy że jest zbyt krótko na forum by mnie znać .Ja widziałam tylko takie wypowiedzi
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Da się moja koleżanka jest tego przykładem. Za miesiąc przywita synkaDziewczyny czy orientuje się któraś z Was czy z zespołem policystycznych jajników zajście w ciążę jest możliwe?
Moja bratowa dowiedziała się dzisiaj że ma ten zespół A o dziecko starają się 2 lata.
Marzycielka7
Kochana zasłużyłaś i będziesz wspaniała Mamusia [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Kazda z nas zasłużyła !!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Vinszka
nie, zadnej genetyki jeszcze nie badalam... mam tylko na dzis zlecneie na te podstawowe, ale reszta czeka mnie i tak...
kurcze a Ty juz 12 tydz skończony!! ale szybko czas leci ja się czujesz??
Hmm widzisz u nas genetyka była podstawą. Co lekarz to inne wymogi są.
Czuje się chyba teraz z każdym dniem coraz lepiej, dziękuję że pytasz [emoji8] znowu schudłam kilogram zamiast przytyć... brzucha się jeszcze nie doczekałam, ale chętnie was pozarażam [emoji1768]
Pokaż mi moment w którym naskoczylam na ciebie , to Ty się wtracilas do tej dyskusji, która ciebie nie dotyczy i to ty zaakakowalas dżoasieAle o co ci chodzi dziewczyno? Naskoczyłas na Pini88 ze powiedziała ze dżoasia poszła na łatwiznę a ona nic takiego nie powiedziała a potem na mnie poprostu szok
Elessi
Przeciez ona sama napisała ze szlak ja trafił jak to przeczytała mam ci znowu wysłać zdjecie? Ja tylko napisałam ze sie poklucilyscie bez sensu bo takie miałam wrażenie ale widze ze ty doczepiona sie do niej naprawde świadomie a potem do mnie to zdjecie tez mam ci wysłać?Pokaż mi moment w którym naskoczylam na ciebie , to Ty się wtracilas do tej dyskusji, która ciebie nie dotyczy i to ty zaakakowalas dżoasie
Jak możesz to nic już do mnie nie wysyłaj .Przeciez ona sama napisała ze szlak ja trafił jak to przeczytała mam ci znowu wysłać zdjecie? Ja tylko napisałam ze sie poklucilyscie bez sensu bo takie miałam wrażenie ale widze ze ty doczepiona sie do niej naprawde świadomie a potem do mnie to zdjecie tez mam ci wysłać?
Ja potrafię czytać w przeciwieństwie do innych , trzeba mieć odpowiednie argumenty żeby wchodzić w dyskusję A nie posiłkować się byle czym.
Ja brałam w tym udział. Ale miałam wybranego lekarza. Zobaczymy co z tego wyjdzieKochana widze jeszcze ze Invicta Waw ma bezplatna konsultacje dla par ktorym nie powiodlo sie ivf, moze chcesz sprawdzic co Ci powiedza?
albo zobacz ten artykuł, może to jakaś wiedza dla Ciebie na wizytę:
Nieprawidłowa odpowiedź na stymulację | INVICTA
Jaką rolę w zapłodnieniu pozaustrojowym odgrywa stymulacja hormonalna? Jakie są możliwe niepożądane reakcje na nią? O tym w naszym artykule.www.klinikainvicta.pl
i żeby było jasne to nie reklama!
reklama
Podziel się: