reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia @Olk@24 chyba źle zrozumiałyście wypowiedź @Pini88(chyba że ja kompletnie inaczej to odbieram) ,po pierwsze nie użyła słowa iść na łatwiznę jako wybór in vitro tylko przytoczyła przypadek swojej kuzynki która ma PCOS i udało jej się zajść w ciąże w nogami do góry i nie rozumiem co w tym złego?
Miała dziewczyna szczęście jak wiele innych u których lekarze nie dawali szans,przecież na forum mamy dziewczyny którym in vitro nie pomogło a zaszły naturalnie w ciąże.Tylko zazdrościć takim przypadkom jak moja bratowa-też pcos lekarz nie dawał szans a mają całą gromadkę.
Nikt @dżoasia nie powiedział ze Twoje 8 lat walki to było pójście na łatwiznę a jedyna słuszna i ciężka droga do obecnego sukcesu.
Wydaje mi się ,że zrobił się kwas zupełnie niepotrzebnie także dziewczynki proszę o głęboki oddech ;)
Dokładnie one sie poklucily przez pomyłkę bo to dżoasie trafił szlak jak przeczytała ta historie i skomentowała to ze ona poszła na łatwiznę (taka niepotrzebna docinka) i olka zle chyba skomentowała post i zamiast skomentować post dżoasi to skomentowała Pini88 i wyszła zadyma niepotrzebnie, tak mi sie wydaje ale moge sie mylić bo szybko czytam zeby nadrobić posty a jest ich duzo :-)

reklama
Dziewczyny czy z ovitrelle trzeba powietrze wypuscic ze strzykawki czy tak z tym wstrzykiwac? Bo w ulotce nic noe jest napisane i tym.
nie zwracalam nawet uwagi na to, poprostu koncowka to bylo powietrze i uwazalam na koncu aby max wcisnac ale minimum powietrza. Przy domiesniowych to chyba nie ma az takiego znaczenia. :) Kurde juz ovitrelle - a za chwilke jajcobranie!

nie zwracalam nawet uwagi na to, poprostu koncowka to bylo powietrze i uwazalam na koncu aby max wcisnac ale minimum powietrza. Przy domiesniowych to chyba nie ma az takiego znaczenia. :) Kurde juz ovitrelle - a za chwilke jajcobranie!
A ovitrelle to domiesniowy? Bo mi zawsze podawala lekarka w ramie podskornie.. raz maz w brzuch.. hmm:/ ciemna masa jestem ale moze mialam zle podawane i mi dlatego nawet po dwoch nie pekaly..

Dokładnie one sie poklucily przez pomyłkę bo to dżoasie trafił szlak jak przeczytała ta historie i skomentowała to ze ona poszła na łatwiznę (taka niepotrzebna docinka) i olka zle chyba skomentowała post i zamiast skomentować post dżoasi to skomentowała Pini88 i wyszła zadyma niepotrzebnie, tak mi sie wydaje ale moge sie mylić bo szybko czytam zeby nadrobić posty a jest ich duzo :-)
Ja dokładnie wiem o co mi chodziło i co chciałam skomentować .
A pisząc ze to Dżoasia poszła na łatwiznę bo podjęła się in vitro i szlak ją trafia bo komuś się udało naturalnie to tylko świadczy kobieto o tobie...

Ja dokładnie wiem o co mi chodziło i co chciałam skomentować .
A pisząc ze to Dżoasia poszła na łatwiznę bo podjęła się in vitro i szlak ją trafia bo komuś się udało naturalnie to tylko świadczy kobieto o tobie...
To chyba moj komentarz tez przeczytałaś bez zrozumienia. Bo nikt oprócz niej samej nie napisał ze poszła na łatwiznę jesli tak to proszę przytocz mi ten wpis. Bo ja widziałam tylko jej. Ale widze ze faktycznie w tobie jest duzo agresji.

A ovitrelle to domiesniowy? Bo mi zawsze podawala lekarka w ramie podskornie.. raz maz w brzuch.. hmm:/ ciemna masa jestem ale moze mialam zle podawane i mi dlatego nawet po dwoch nie pekaly..
Przepraszam, podskórny jeśli już ma być konkretnie :) ale nie jest dożylny :)
Na pewno miałaś dobrze podany :) w brzuch i ramię, udo, jest ok. z tego co wiem.

To chyba moj komentarz tez przeczytałaś bez zrozumienia. Bo nikt oprócz niej samej nie napisał ze poszła na łatwiznę jesli tak to proszę przytocz mi ten wpis. Bo ja widziałam tylko jej. Ale widze ze faktycznie w tobie jest duzo agresji.
Widzę że znasz mnie lepiej niż ja sama i wnioskujesz to po kilku moich wpisach , brawo !!! A tak na przyszłość to zacznijcie czytać co dana osoba ma w stopce , wystarczy telefon ustawić w pozycji poziomej

973900

reklama
Do góry