Śliwka12345
Fanka BB :)
A jak to wykryć?@Aduś16 U mnie dwa razy nie doszło do implantacji, za wcześnie były podawane blastki. Moje endometrium nie było gotowe, potrzebowało jeszcze jednego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak to wykryć?@Aduś16 U mnie dwa razy nie doszło do implantacji, za wcześnie były podawane blastki. Moje endometrium nie było gotowe, potrzebowało jeszcze jednego dnia.
Mocne kciuki dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]@Konstancja27 owocnego jajcobrania, niech peda piekne kropeczki
@Śliwka12345 mocne kciuki za pozytywna bete do nieba
No i za mnie trzymajcie kciuki niech jajeczka pieknie rosna i nie pekaja za wcześnie
Trzymam kciuki za owocne jajcobranieJeśli mogę prosić o dopisanie na dziś na punkcję A na poniedziałek 20.05 transfer:-) dziękuję.
Idź na bete i nie przejmuj się sikańcemDziewczyny sikaniec wyszedł negatywny
Ja na punkcje spoznilam sie godzine. Na transfer prawie 2, wiec loozik a na co najmniej polowe wizyt wpadalam z kilku-kilkunastominutowym opoznieniem. Nikt mnie nie wyrzucilKurcze dziewczyny ja mam dzis jakiegos pecha. Pojechalam pociągiem a nie autem i jak na zlosc 20km od domu zepsuł sie pociag i godzine stalismy w polu czekając na nastepny pociag. Takze mam godzobe opoznienia i cholera spoznie sie na wizyt. Dzwonilam juz poinformowac o sytuacji takze jak dotre to mnie przyjma ale stres jeat. Kurcze na każdym kroku stres!!!!
Dzieki a powiedz czy z tego samego badania okreslono u Ciebie poziom komorek NK w endometrium? z tego czytalam proble do testu eRA wysyla sie do Hiszpanii? Tu w UK trzeba osobno robic ERA I poziom NK..@Aduś16 U mnie dwa razy nie doszło do implantacji, za wcześnie były podawane blastki. Moje endometrium nie było gotowe, potrzebowało jeszcze jednego dnia.
Tak wysyla.sie do Walencji.Dzieki a powiedz czy z tego samego badania okreslono u Ciebie poziom komorek NK w endometrium? z tego czytalam proble do testu eRA wysyla sie do Hiszpanii? Tu w UK trzeba osobno robic ERA I poziom NK..
Beta zawsze była poniżej normy.A jak to wykryć?
Tak, w badaniu określono poziom komórek NK w endometrium u mnie były w normie. Tylko z krwi wyszły delikatnie podwyższone.Dzieki a powiedz czy z tego samego badania okreslono u Ciebie poziom komorek NK w endometrium? z tego czytalam proble do testu eRA wysyla sie do Hiszpanii? Tu w UK trzeba osobno robic ERA I poziom NK..