reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze dziewczyny ja mam dzis jakiegos pecha. Pojechalam pociągiem a nie autem i jak na zlosc 20km od domu zepsuł sie pociag i godzine stalismy w polu czekając na nastepny pociag. Takze mam godzobe opoznienia i cholera spoznie sie na wizyt. Dzwonilam juz poinformowac o sytuacji takze jak dotre to mnie przyjma ale stres jeat. Kurcze na każdym kroku stres!!!!

Kurcze dziewczyny ja mam dzis jakiegos pecha. Pojechalam pociągiem a nie autem i jak na zlosc 20km od domu zepsuł sie pociag i godzine stalismy w polu czekając na nastepny pociag. Takze mam godzobe opoznienia i cholera spoznie sie na wizyt. Dzwonilam juz poinformowac o sytuacji takze jak dotre to mnie przyjma ale stres jeat. Kurcze na każdym kroku stres!!!!
Ja na punkcje spoznilam sie godzine. Na transfer prawie 2, wiec loozik ;) a na co najmniej polowe wizyt wpadalam z kilku-kilkunastominutowym opoznieniem. Nikt mnie nie wyrzucil :D

@Aduś16 U mnie dwa razy nie doszło do implantacji, za wcześnie były podawane blastki. Moje endometrium nie było gotowe, potrzebowało jeszcze jednego dnia.
Dzieki :) a powiedz czy z tego samego badania okreslono u Ciebie poziom komorek NK w endometrium? z tego czytalam proble do testu eRA wysyla sie do Hiszpanii? Tu w UK trzeba osobno robic ERA I poziom NK..

Dzieki :) a powiedz czy z tego samego badania okreslono u Ciebie poziom komorek NK w endometrium? z tego czytalam proble do testu eRA wysyla sie do Hiszpanii? Tu w UK trzeba osobno robic ERA I poziom NK..
Tak wysyla.sie do Walencji.
Dlatego w sumie nie wiem dlaczego na stronie GynC to jest 800 eur, a ktoras pisala ze w Invimedzie 2000tys zl. Skad ta roznica cenowa jak teoretycznie wszystkie powinny isc do Hiszpani... [emoji848]

reklama
A jak to wykryć?
Beta zawsze była poniżej normy.
Tak, w badaniu określono poziom komórek NK w endometrium u mnie były w normie. Tylko z krwi wyszły delikatnie podwyższone.

Do góry