reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie wcześniej przyrosty były poniżej normy a teraz beta nieźle poszybowała, dziękuję za wsparcie :zawstydzona/y:

Może musiała się rozkręcić [emoji6][emoji847]teraz juz musi płynąc wszystko dobrze razem z mdłościami i zachciankami [emoji2]
Ja marzę o tych cyferkach z bety ....
Wczoraj w pracy uslyszalam na kiedy mam termin porodu [emoji46]a ja mam taki po prostu brzuch po poprzedniej stymulacji ... obrzęknięty [emoji46]
Dziś spotkakam koleżankę w sklepie a ona z tekstem ... o brzuszek ....coś rośnie??
Powiedziałam ze juz nic nie rośnie!
Czuje się źle ... gruba , opuchnięta i nieatrakcyjna [emoji27]

reklama
Może musiała się rozkręcić
emoji6.png
emoji847.png
teraz juz musi płynąc wszystko dobrze razem z mdłościami i zachciankami
emoji2.png

Ja marzę o tych cyferkach z bety ....
Wczoraj w pracy uslyszalam na kiedy mam termin porodu
emoji46.png
a ja mam taki po prostu brzuch po poprzedniej stymulacji ... obrzęknięty
emoji46.png

Dziś spotkakam koleżankę w sklepie a ona z tekstem ... o brzuszek ....coś rośnie??
Powiedziałam ze juz nic nie rośnie!
Czuje się źle ... gruba , opuchnięta i nieatrakcyjna
emoji27.png
Kochana bez przesady, na pewno nie jest tak źle:happy: poza tym pomyśl sobie że te nasze faszerowanie się lekami, i wszystkie inne poświęcenia są dla naszych małych kruszynek, a ludzie zawsze będą gadali i nie trzeba się tym przejmować !

Kochana bez przesady, na pewno nie jest tak źle:happy: poza tym pomyśl sobie że te nasze faszerowanie się lekami, i wszystkie inne poświęcenia są dla naszych małych kruszynek, a ludzie zawsze będą gadali i nie trzeba się tym przejmować !

Ja wlasnie jestem z tych osób co się przejmują wszystkim i kurcze nie mam pomysłu jak to zmienić
Uda mi się na dzień dwa a później znow się martwie wszystkim dookoła

Jest dobrze. Beta sie podwaja nadal. A juz i tak bedzie zwalniac i to normalne.
Jasne że jest dobrze mi w którymś dniu lekarz kazała robić betę i po pierwszym pomiarze mowi mi ze mały przyrost więc ja panika że ciąża sie nie rozwija za dwa dni powtórka kontakt z lekarzem i okazało się że ładnie przyrosła i na usg miałam już serduszko:-)Także głowa do góry teraz usg ważnijesze tak jak mi pisały dziewczyny jak ja panikowałam a na takim etapie nic nie poradzimy na to wszystko:-)

Dziewczyny u mnie cos teraz pod górkę. Coraz blizej stymulacji a u mnie pojawila sie infekcja moczowa. Zaczelo sie od bólu podbrzusza jak na okres bolalo tak brzrz 2-3 dni az w sobote profilaktycznoe kupilam furagine i sie teraz rozkrecilo. To ze biegam do wc to efekt pewnie furaginy i ilości płynów, ale po oddaniu moczu czuje okropny ból. , pieczenie, i klucie. Dodatkowo zazywam od wczoraj lacibios femine profilaktycznie. Co radzicie jeszcze? Badania moczu nie robilam. Biore 4x 2 furagine

Dziewczyny u mnie cos teraz pod górkę. Coraz blizej stymulacji a u mnie pojawila sie infekcja moczowa. Zaczelo sie od bólu podbrzusza jak na okres bolalo tak brzrz 2-3 dni az w sobote profilaktycznoe kupilam furagine i sie teraz rozkrecilo. To ze biegam do wc to efekt pewnie furaginy i ilości płynów, ale po oddaniu moczu czuje okropny ból. , pieczenie, i klucie. Dodatkowo zazywam od wczoraj lacibios femine profilaktycznie. Co radzicie jeszcze? Badania moczu nie robilam. Biore 4x 2 furagine

A może zrób sobie to badanie moczu ale nie ogólne tylko posiew bo jest dokładniejszy

reklama
Do góry