reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam wrażenie,że mój prowadzący nie przyłożył się a ja po relanium nie wyłapałam tego :( a wiesz może jaka jest różnica między kitazato a zwykłym kateterem?

Dziewczyny u mnie cos teraz pod górkę. Coraz blizej stymulacji a u mnie pojawila sie infekcja moczowa. Zaczelo sie od bólu podbrzusza jak na okres bolalo tak brzrz 2-3 dni az w sobote profilaktycznoe kupilam furagine i sie teraz rozkrecilo. To ze biegam do wc to efekt pewnie furaginy i ilości płynów, ale po oddaniu moczu czuje okropny ból. , pieczenie, i klucie. Dodatkowo zazywam od wczoraj lacibios femine profilaktycznie. Co radzicie jeszcze? Badania moczu nie robilam. Biore 4x 2 furagine
Pij baaaaardzo dużo i kup sobie sok z żurawiny 100% kwaśny jak diabli ale bardzo skuteczny ;) dużo zdrówka :-) :)

reklama
jak cię to pocieszy to mi ludzie nieraz ustępowali miejsca w autobusie...
ciężko jest, ale trzeba przywyknąc i zlewać
wymyśl sobie jakąś ciętą ripostę na takie pytania i nie przejmuj się cymbałami

kup sobie sok 100% z żurawiny, podmywaj się herbatą z rumianku
posiew moczu też koniecznie
jak wyjdzie jakieś dziadostwo to migiem do lekarza np po monural (mi go lekarz w trakcie stymulacji dał)
Dzieki. Asia a furagina nie zaburzy wyniku? Jutro rano pójdę do labu.

Do góry