Ja bralam odrazu po transferze najpierw raz dziennie a po pozytywnej becie dwa
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Pij baaaaardzo dużo i kup sobie sok z żurawiny 100% kwaśny jak diabli ale bardzo skuteczny dużo zdrówkaDziewczyny u mnie cos teraz pod górkę. Coraz blizej stymulacji a u mnie pojawila sie infekcja moczowa. Zaczelo sie od bólu podbrzusza jak na okres bolalo tak brzrz 2-3 dni az w sobote profilaktycznoe kupilam furagine i sie teraz rozkrecilo. To ze biegam do wc to efekt pewnie furaginy i ilości płynów, ale po oddaniu moczu czuje okropny ból. , pieczenie, i klucie. Dodatkowo zazywam od wczoraj lacibios femine profilaktycznie. Co radzicie jeszcze? Badania moczu nie robilam. Biore 4x 2 furagine
Ruda08
No będzie to nasza dobra passa ! Trzeba zapełnić kalendarzTo ja zaraz po Tobie będę walczyć o udany transfer [emoji6][emoji847][emoji16]
Marzycielka7
No będzie to nasza dobra passa ! Trzeba zapełnić kalendarz
Koniecznie bo nasze forumowiczki w większości to albo na serduszko czekają albo na prenatalne albo terminy porodu ustalone ... musimy je gonić [emoji16][emoji110][emoji7]
annemarie
Mam wrażenie,że mój prowadzący nie przyłożył się a ja po relanium nie wyłapałam tego a wiesz może jaka jest różnica między kitazato a zwykłym kateterem?
Z ciekawosci pytam... co to jest kitazato i zwykly kateter?
Ruda08
Dokładnie więc zabieramy się do pracyKoniecznie bo nasze forumowiczki w większości to albo na serduszko czekają albo na prenatalne albo terminy porodu ustalone ... musimy je gonić [emoji16][emoji110][emoji7]
Justyska13
Kurcze a furagina teraz nie zaburzy wyniku?A może zrób sobie to badanie moczu ale nie ogólne tylko posiew bo jest dokładniejszy
reklama
Justyska13
Dzieki. Asia a furagina nie zaburzy wyniku? Jutro rano pójdę do labu.jak cię to pocieszy to mi ludzie nieraz ustępowali miejsca w autobusie...
ciężko jest, ale trzeba przywyknąc i zlewać
wymyśl sobie jakąś ciętą ripostę na takie pytania i nie przejmuj się cymbałami
kup sobie sok 100% z żurawiny, podmywaj się herbatą z rumianku
posiew moczu też koniecznie
jak wyjdzie jakieś dziadostwo to migiem do lekarza np po monural (mi go lekarz w trakcie stymulacji dał)
Podziel się: