reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dwa 3 dniowe zarodki
11dpt -49
13dpt -133
15dpt-375
17dpt -854
Nie za mały ten ostatni przyrost? Wcześniej 170% co 48h a ostatni tylko 130%.
Na usg widać 1 pecherzyk.
Martwię się ze beta zwolniła.

reklama
Dwa 3 dniowe zarodki
11dpt -49
13dpt -133
15dpt-375
17dpt -854

Jodzia, masz bardzo ladna Bete, wazne zeby bylo o 66% co 48h . Ciebie jest i tak dwa razy tyle. Ciesz sie kobito[emoji4][emoji4][emoji4]

Dwa 3 dniowe zarodki
11dpt -49
13dpt -133
15dpt-375
17dpt -854
Piękna beta, dziewczyny jak jest przyrost 66% to czemu tak się stresujecie?
Niejedna na początku chciała mieć taki przyrost jaki Ty teraz masz pomimo zwolnienia.
Kobiety wierzyć w swoje kropki i postanawiać poprawę! [emoji8][emoji8]

Jodzia, masz bardzo ladna Bete, wazne zeby bylo o 66% co 48h . Ciebie jest i tak dwa razy tyle. Ciesz sie kobito[emoji4][emoji4][emoji4]
Ciesze się bardzo. Jeszcze nie dowierzam. I strasznie się boje. Zresztą same wiecie jak to jest. Za tydzień będzie juz serduszko czy to jeszcze za wcześnie? Mam wizytę w pn w klinice.

Piękna beta, dziewczyny jak jest przyrost 66% to czemu tak się stresujecie?
Niejedna na początku chciała mieć taki przyrost jaki Ty teraz masz pomimo zwolnienia.
Kobiety wierzyć w swoje kropki i postanawiać poprawę! [emoji8][emoji8]
Wygląda ze kropek został jeden :-) wierze w niego i się o niego strasznie boje. Tłumacze sobie ze i tak nie mam wpływu na noc juz teraz. :-)

Dziś razem z innymi ciążowym badaniami (morfologia, infekcyjne itp) zrobiłam z ciekawości betę. Ostatnią robiłam 15 kwietnia i wynosiła 66000. Teraz u mnie koniec 9 tc i beta po tych dwóch tygodniach od poprzedniego badania wynosi 77000. To nie za mało? Nie chodzi mi o przyrosty, bo wiadomo, ze juz nie ma przyrostów 66%, ale o sam fakt, że przez 14 dni skoczyła tylko o 11 tys.
P.S.: TSH spadło mi po 3 tyg z Euthyroxem 25 z 3,12 do 1,38 więc to dobrze.

reklama
Dwa 3 dniowe zarodki
11dpt -49
13dpt -133
15dpt-375
17dpt -854
Gratulacje!!!! Beta przyrost prawidlowo!

Dziewczyny u mnie d**a wiec to nie byl moj czas, nie liczylam dzis na cud oczywiscie. jeden na szczescie juz mam w domu :) kolejne crio sierpien. powodzenia dziewczynki!!

Do góry