Sol
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji7]Gratuluję szczęśliwej mamusi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji7]Gratuluję szczęśliwej mamusi
Moje
Ja urodziłam w 41 i 5 dni już powoli dostawalam świra w dniu wywołania zaczęły się skurczeTak się tylko mówi... Ja na poród czekałam 41 tygodni i co? Dziecko mi wyjść na swiat nie chciało, musieli na chama... czyt. Oksytocyna [emoji23]
A dzień za dniem leciał mi okrutnie wolno, także jedna jest w szoku jak czas szybko leci, a druga ma zupełnie odwrotnie. [emoji3526]
Czesc ciotki, my juz po fotoshooting , mamy 40 i 38 cm, wagowo 1550 i 1600 w 28plus 6 tc. Wszystko ok, szykujemy sie na sn, na cc nie ma na razie zadnych wskazan.Zobacz załącznik 951494
Ale trafiłaś kochana....
Ja od dziś rana jestem mamą synka :
Urodził się przez cc dziś o 5 rano.
Waga 1860g, 32+6 tc.
Wszystko jest ok. Płakał jak się urodził i dzielnie sam oddycha.
Jesteśmy super szczęśliwi. [emoji7]
@Dzoannna ale super! Dziś Twoja kolej na przyjęcie kropkowatego cudu. Ja widziałam wczoraj swój pod lupą [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Jakiż on był piękny! [emoji7] Czekam na info jak się czujesz. Mnie momentalnie humor się poprawił, a teraz leżę koło śpiącego rocznego maluszka i ogólnie... mamy czas na lenienie się we trójkę. [emoji2030][emoji1768]
No i nasze ciężarówki... przesyłajcie nam tu masę fluidów i chwalcie się zdjęciami z USG! Dajcie nacieszyć oko.
Kochana, ja już prowadziłam kalendarz i wiem, że to nie jest masa roboty, tylko, że ja z dzieckiem nie mam jak na kompa wchodzić, bo uwielbia klawiaturę [emoji3491]
ja po relanium to tak jakbym dostała młotkiem w głowę taka zamroczona
No coz każdy reaguje inaczej
Trzymam kciuki z mają dwojeczka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590] przytulaj kropusia i trzymaj 9 miesięcy!
Pewnie tak... tak samo jak nam czekajacym na stymulacje i transfer czas sie ciagnie... tak samo pewnie dziewczynom ktore nosza juz w brzuszku kropeczka lub dwa...Tak się tylko mówi... Ja na poród czekałam 41 tygodni i co? Dziecko mi wyjść na swiat nie chciało, musieli na chama... czyt. Oksytocyna [emoji23]
A dzień za dniem leciał mi okrutnie wolno, także jedna jest w szoku jak czas szybko leci, a druga ma zupełnie odwrotnie. [emoji3526]