reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to wychodzi ze tylko moja klinika jest tak dziwnie restrykcyjna :(
No właśnie tak próbuje się od dziewczyn dowiedzieć jak w innych klinikach jest bo ja sie tu na forum chyba jeszcze nie spotkalam z tym zeby którejś odwolali transfer juz po podawaniu leków z progesteronem w ostatniej chwili.
Jak któraś wie jaki ten progesteron powinien być tuż przed transferem to niech napisze. Czy są u którejś wymogi jak u @Śliwka12345 zeby byl minimum 20?

Ale trafiłaś kochana....

Ja od dziś rana jestem mamą synka :

Urodził się przez cc dziś o 5 rano.
Waga 1860g, 32+6 tc.
Wszystko jest ok. Płakał jak się urodził i dzielnie sam oddycha.

Jesteśmy super szczęśliwi. [emoji7]
Gratuluję w takim razie :) Cieszę się Waszym szczęściem! Jak się czujesz?

No właśnie tak próbuje się od dziewczyn dowiedzieć jak w innych klinikach jest bo ja sie tu na forum chyba jeszcze nie spotkalam z tym zeby którejś odwolali transfer juz po podawaniu leków z progesteronem w ostatniej chwili.
Jak któraś wie jaki ten progesteron powinien być tuż przed transferem to niech napisze. Czy są u którejś wymogi jak u @Śliwka12345 zeby byl minimum 20?
ja pierwsze slysze, u mnie dzis nic nie badali

U mnie w dniu transferu było 16 wiec dostałam dodatkowo zastrzyki w dniu transferu 2 a potem jeden dziennie i transfer sie udał wiec nie wiem czemu ci odwołali u mnie tez chcieli 20 Wiec dołożyli zastrzyki i tyle nie było wogole mowy o odwołaniu transferu bo mi zbadali progesteron przed transferem ale wyniki były juz po transferze dr odrazu mówił jak bedzie 20 to zostajemy przy tabletkach a jak bedzie mniej to dołożymy zastrzyki i tyle

@Sol Słońce wielkie gratulacje!!!!!
Cudownie !!!!Wspaniałych wspólnych chwil i ciotki forumowe czekają na foty i relacje :)

@annemarie sesja

@jolancik @Dzoannna @Vinszka trzymam kciuki za transfery!
@jagodaaga cały czas myślami z Tobą :)

@motylek24 kciuki za spokojne i szybkie rozwiązanie :)
Tina, dzięki za pamięć. Ja już świruje od myśli i naprawdę nie wiem jak wytrzymam jeszcze 8-9 dni....po ilu dniach ty robiłaś sikanca? Czy czekałaś do bety?

reklama
Do góry