jolancik
Fanka BB :)
Ja np. mam mieć pusty pęcherz.Nie trzeba tylko z pełnym pęcherzem, bynajmniej u mnie w klinice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja np. mam mieć pusty pęcherz.Nie trzeba tylko z pełnym pęcherzem, bynajmniej u mnie w klinice
Ale trafiłaś kochana....Nie przewertuje tylu stron, żeby się dowiedzieć więc wywołuję do odpowiedzi:
@dżoasia co u Ciebie?
@Akatombo wciąż trzymam kciuki!
@Olk@24 Zbierasz siły?
@Sol - chyba czas Twoich największych lęków już minął? mam nadzieje, że dalej w dwupaku?
@Kurcia - czyżby już?
@Agniecha1508 - do boju!
@Mieciu85 - piękny brzuszek - widziałam na fb - zdrówka dla Was!
U mnie badali przed pickapem a czy benda przed transferem tego nie wiem jak dziala invictaJa na naturalnym sprawdzałam progesteron by potwierdzić owulację.
No na naturalnym do potwierdzenia owulacji to rozumiemJa na naturalnym sprawdzałam progesteron by potwierdzić owulację.
Cudne kruszynki[emoji173] [emoji173]Czesc ciotki, my juz po fotoshooting , mamy 40 i 38 cm, wagowo 1550 i 1600 w 28plus 6 tc. Wszystko ok, szykujemy sie na sn, na cc nie ma na razie zadnych wskazan.Zobacz załącznik 951494
Gratuluję szczęśliwej mamusiAle trafiłaś kochana....
Ja od dziś rana jestem mamą synka :
Urodził się przez cc dziś o 5 rano.
Waga 1860g, 32+6 tc.
Wszystko jest ok. Płakał jak się urodził i dzielnie sam oddycha.
Jesteśmy super szczęśliwi. [emoji7]
Ale trafiłaś kochana....
Waga 1860g, 32+6 tc.
Kochana gratulacje!!! Dużo zdrówka dla Was [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590]Ale trafiłaś kochana....
Waga 1860g, 32+6 tc.
Dziękuję kochana, możesz ta date porodu majowa z kalendarza wymazać kochana [emoji8]Sol, GRATULACJE!!!
Ale masz niespodziankę [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Niech synek rośnie zdrowo a ty wracaj szybko do sił :*