reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie jak teraz się nie uda podejść to później dopiero lipiec. Już trzeci miesiąc jestem w Polsce i nie pracuję. Trzeba wracac do Uk i zbierac na kolejne podejścia[emoji6]
To jesli chcesz to przetrzymam ta wizytę jeszcze trochę dla Ciebie, do bety.
Chociaż mam nadzieję że nie będzie Ci potrzebna.
Życzę Takiego cudu...[emoji4]
Zobacz załącznik 951430
Dziękuję!
Koszulki rewelacja!
To współczuję, że musisz tak kombinować... ale wiadomo, kasa się sama nie zarobi. Ale co się odwlecze, to nie uciecze i zobaczysz, że niedługo bedziesz potrzebować takichh koszulek ;)

Melduję się dziś 34 tc. Pessar wyjęty i czekamy. Worek owodniowy od dołu cały a rozwarcie jest na 0.5 cm, podobno na tym etapie ciąży to wcale nie jest jakiś dramat. Czekamy dalej....Może jeszcze choć kilka dni:)

Super, że udało się dorwać do 34 tygodnia i wspaniałego spotkania z twoją Córeczka!!! ❤️❤️❤️ Daj znać jak już Mała będzie po drugiej stronie brzucha :)

Hej dziewczyny. Na forum jestem nowa choć z drugiej strony weteranka w tym temacie. W 2014 roku mialam pierwsze ivf...6.03 punkcja, 8.03 ET a dzis moje szczęście ma 4 lata. Po procedurze zostal mi jeden mrozazek i w pazdzierniku 2015 mialam go zabrac a tu niespodzianka...naturalne poczecie...corka ma 2,5 roku. 12.03.2019 moj kropek doczekał sie wreszcie...od 2 dni jestesmy razem a ja świruje..jak my wszystkie w tym czasie ;) Miło mi będzie z wami przebrnąć przez ten teudny czas jeśli mnie przyjmiecie :) soryy jesli glupio pisze ale relanium działa

Melduję się dziś 34 tc. Pessar wyjęty i czekamy. Worek owodniowy od dołu cały a rozwarcie jest na 0.5 cm, podobno na tym etapie ciąży to wcale nie jest jakiś dramat. Czekamy dalej....Może jeszcze choć kilka dni:)

Motylku trzymamy kciuki, tetaz juz jeses bezpieczna na tym etapie, cudownie, ze udalo sie tak dlugo wytrwac [emoji173]️

Mam nadzieje że się uda i tego życzę[emoji4]
No ja myślałam że będzie trochę łatwiej to pogodzić i ze nie będę potrzebowała tyle czasu spędzać w Polsce, ale jak nie idzie tak łatwo to i czasu na różne wizyty i badania potrzeba dużo niestety...
Dokladnie my z mezem mamy ten konfort ze prowadzimy firme bo jak bym byla na etacie to juz dawno by mnie wywalili ale czego sie nie robi dlatego malego szczescia :)

reklama
Do góry