reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Na forum jestem nowa choć z drugiej strony weteranka w tym temacie. W 2014 roku mialam pierwsze ivf...6.03 punkcja, 8.03 ET a dzis moje szczęście ma 4 lata. Po procedurze zostal mi jeden mrozazek i w pazdzierniku 2015 mialam go zabrac a tu niespodzianka...naturalne poczecie...corka ma 2,5 roku. 12.03.2019 moj kropek doczekał sie wreszcie...od 2 dni jestesmy razem a ja świruje..jak my wszystkie w tym czasie ;) Miło mi będzie z wami przebrnąć przez ten teudny czas jeśli mnie przyjmiecie :) soryy jesli glupio pisze ale relanium działa
No to zaciskam.kciuki;) ja też wariuje...od poniedziałku mam 3 dniowego kropka;) i próbuje się doszukać jakichkolwiek objawów powodzenia...ale nic z tego...a u ciebie jak to było poprzednim razem?

Zobaczysz niczym sie obejrzysz a już bedziesz sie do cesarki szykowac :-) trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze
Tak się tylko mówi... Ja na poród czekałam 41 tygodni i co? Dziecko mi wyjść na swiat nie chciało, musieli na chama... czyt. Oksytocyna [emoji23]
A dzień za dniem leciał mi okrutnie wolno, także jedna jest w szoku jak czas szybko leci, a druga ma zupełnie odwrotnie. [emoji3526]

reklama
Dzień dobry!

Drogie panie, dzisiaj mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] za @Dzoannna i jej transfer - niech to będzie TEN szczęsliwy transfer, który zakończy się upragnioną ciążą :)

Dzisiaj tez czekamy na dobre wieści z wizyt - @annemarie podgląda swoje bliźniaki [emoji3590] [emoji3590] a @Megi1985@ swojego Maluszka [emoji3590]. Niech dzieciaki pokażą wam podczas badanie jakie to fikołki robią w brzuchu mamy ;)

Ja ponawiam prośbę o przejęcie kalendarza.

Miłego dnia!

@Dzoannna ale super! Dziś Twoja kolej na przyjęcie kropkowatego cudu. Ja widziałam wczoraj swój pod lupą [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Jakiż on był piękny! [emoji7] Czekam na info jak się czujesz. Mnie momentalnie humor się poprawił, a teraz leżę koło śpiącego rocznego maluszka i ogólnie... mamy czas na lenienie się we trójkę. [emoji2030][emoji1768]

No i nasze ciężarówki... przesyłajcie nam tu masę fluidów i chwalcie się zdjęciami z USG! Dajcie nacieszyć oko.

Kochana, ja już prowadziłam kalendarz i wiem, że to nie jest masa roboty, tylko, że ja z dzieckiem nie mam jak na kompa wchodzić, bo uwielbia klawiaturę [emoji3491]

Do góry