reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Na forum jestem nowa choć z drugiej strony weteranka w tym temacie. W 2014 roku mialam pierwsze ivf...6.03 punkcja, 8.03 ET a dzis moje szczęście ma 4 lata. Po procedurze zostal mi jeden mrozazek i w pazdzierniku 2015 mialam go zabrac a tu niespodzianka...naturalne poczecie...corka ma 2,5 roku. 12.03.2019 moj kropek doczekał sie wreszcie...od 2 dni jestesmy razem a ja świruje..jak my wszystkie w tym czasie ;) Miło mi będzie z wami przebrnąć przez ten teudny czas jeśli mnie przyjmiecie :) soryy jesli glupio pisze ale relanium działa
No to zaciskam.kciuki;) ja też wariuje...od poniedziałku mam 3 dniowego kropka;) i próbuje się doszukać jakichkolwiek objawów powodzenia...ale nic z tego...a u ciebie jak to było poprzednim razem?

Zobaczysz niczym sie obejrzysz a już bedziesz sie do cesarki szykowac :-) trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze
Tak się tylko mówi... Ja na poród czekałam 41 tygodni i co? Dziecko mi wyjść na swiat nie chciało, musieli na chama... czyt. Oksytocyna [emoji23]
A dzień za dniem leciał mi okrutnie wolno, także jedna jest w szoku jak czas szybko leci, a druga ma zupełnie odwrotnie. [emoji3526]

reklama
Dzień dobry!

Drogie panie, dzisiaj mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] za @Dzoannna i jej transfer - niech to będzie TEN szczęsliwy transfer, który zakończy się upragnioną ciążą :)

Dzisiaj tez czekamy na dobre wieści z wizyt - @annemarie podgląda swoje bliźniaki [emoji3590] [emoji3590] a @Megi1985@ swojego Maluszka [emoji3590]. Niech dzieciaki pokażą wam podczas badanie jakie to fikołki robią w brzuchu mamy ;)

Ja ponawiam prośbę o przejęcie kalendarza.

Miłego dnia!

@Dzoannna ale super! Dziś Twoja kolej na przyjęcie kropkowatego cudu. Ja widziałam wczoraj swój pod lupą [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Jakiż on był piękny! [emoji7] Czekam na info jak się czujesz. Mnie momentalnie humor się poprawił, a teraz leżę koło śpiącego rocznego maluszka i ogólnie... mamy czas na lenienie się we trójkę. [emoji2030][emoji1768]

No i nasze ciężarówki... przesyłajcie nam tu masę fluidów i chwalcie się zdjęciami z USG! Dajcie nacieszyć oko.

Kochana, ja już prowadziłam kalendarz i wiem, że to nie jest masa roboty, tylko, że ja z dzieckiem nie mam jak na kompa wchodzić, bo uwielbia klawiaturę [emoji3491]

Do góry