motylek24
Fanka BB :)
Mieciu a co u Ciebie?Motylku trzymamy kciuki, tetaz juz jeses bezpieczna na tym etapie, cudownie, ze udalo sie tak dlugo wytrwac [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieciu a co u Ciebie?Motylku trzymamy kciuki, tetaz juz jeses bezpieczna na tym etapie, cudownie, ze udalo sie tak dlugo wytrwac [emoji173]️
o 12.00, a ty?
No to zaciskam.kciuki ja też wariuje...od poniedziałku mam 3 dniowego kropka i próbuje się doszukać jakichkolwiek objawów powodzenia...ale nic z tego...a u ciebie jak to było poprzednim razem?Hej dziewczyny. Na forum jestem nowa choć z drugiej strony weteranka w tym temacie. W 2014 roku mialam pierwsze ivf...6.03 punkcja, 8.03 ET a dzis moje szczęście ma 4 lata. Po procedurze zostal mi jeden mrozazek i w pazdzierniku 2015 mialam go zabrac a tu niespodzianka...naturalne poczecie...corka ma 2,5 roku. 12.03.2019 moj kropek doczekał sie wreszcie...od 2 dni jestesmy razem a ja świruje..jak my wszystkie w tym czasie Miło mi będzie z wami przebrnąć przez ten teudny czas jeśli mnie przyjmiecie soryy jesli glupio pisze ale relanium działa
Czy masz może jeszcze Finał F na sprzedaż? Widziałam że kolezanka ma utrogestan. Jaka cena? I skąd jesteście ? Wysyłka wchodzi w grę?Dziewczyny mam do sprzedania gonal F do stymulacji
Niestety już nie mamCzy masz może jeszcze Finał F na sprzedaż? Widziałam że kolezanka ma utrogestan. Jaka cena? I skąd jesteście ? Wysyłka wchodzi w grę?
HAhahahahh, widzę, że bardzo dobraMoje kochane, jak sie tanczy mambo w zielonej spodniczce w pokoju oczekiwan to chyba odpowiednia dawka relanium czy za duzo juz??[emoji23][emoji23][emoji23]
Tak się tylko mówi... Ja na poród czekałam 41 tygodni i co? Dziecko mi wyjść na swiat nie chciało, musieli na chama... czyt. Oksytocyna [emoji23]Zobaczysz niczym sie obejrzysz a już bedziesz sie do cesarki szykowac :-) trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze
Moje kochane, jak sie tanczy mambo w zielonej spodniczce w pokoju oczekiwan to chyba odpowiednia dawka relanium czy za duzo juz??[emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry!
Drogie panie, dzisiaj mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] za @Dzoannna i jej transfer - niech to będzie TEN szczęsliwy transfer, który zakończy się upragnioną ciążą
Dzisiaj tez czekamy na dobre wieści z wizyt - @annemarie podgląda swoje bliźniaki [emoji3590] [emoji3590] a @Megi1985@ swojego Maluszka [emoji3590]. Niech dzieciaki pokażą wam podczas badanie jakie to fikołki robią w brzuchu mamy
Ja ponawiam prośbę o przejęcie kalendarza.
Miłego dnia!