No to jest nas już dwie dzisiaj
Powodzenia!
Mnie też nie badają hormonów przed crio.
Super! O ktorej zaczynasz?
Razniej w kupie[emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jest nas już dwie dzisiaj
Powodzenia!
Mnie też nie badają hormonów przed crio.
Nie trzeba tylko pęcherz częściowo wypelniony[emoji6]Masz znieczulenie ogolne do transferu??
Dziewczyny czy do transferu trzeba byc na czczo? Mam nadzieje ze nie?
Taka chyba mają zasadę że jak będzie mniej niż 20 to odwołują. A jak się zapytałam dlaczego spadł mimo że wzięłam jedna dawkę prolutexu więcej to tylko mi odpowiedział że trudno stwierdzić.Kurcze, a jakiego oni oczekuja??
A nie mozna go suplementowac? Przeciez i tak jestesmy obstawione sztucznym progesteronem po transferze.. jakos Ci to tlumacza??
No właśnie jak teraz się nie uda podejść to później dopiero lipiec. Już trzeci miesiąc jestem w Polsce i nie pracuję. Trzeba wracac do Uk i zbierac na kolejne podejścia[emoji6]Dziękuję, kochana.
Fajnie, że masz tylko accofil, w przyszłym miesiącu możesz podchodzić.
Ja bym wzięła te wizytę do Pasnika, bo jakoś nie mam za dużo nadziei, ze się uda... ale może jeszcze poczekam. Staram się w ogóle za dużo nie mysleć. Ten transfer wyjątkowo bez większych emocji, może dlatego, że już piaty... Wczoraj nawet nikt z kliniki do mnie nie zadzwonił, a mam znieczulenie ogólne i zawsze dzwonili, żeby powiedzieć, co i jak, teraz pewnie uznali mnie za weteranke
Ja tez mieszkamy w UK dokladnie Londyn wiec mam nadzieje ze uda sie za 1 transferem bo jade sie kaczyNo właśnie jak teraz się nie uda podejść to później dopiero lipiec. Już trzeci miesiąc jestem w Polsce i nie pracuję. Trzeba wracac do Uk i zbierac na kolejne podejścia[emoji6]
To jesli chcesz to przetrzymam ta wizytę jeszcze trochę dla Ciebie, do bety.
Chociaż mam nadzieję że nie będzie Ci potrzebna.
Życzę Takiego cudu...[emoji4]
Zobacz załącznik 951430
Trzymam kciuki z mają dwojeczka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590] przytulaj kropusia i trzymaj 9 miesięcy!Super! O ktorej zaczynasz?
Razniej w kupie[emoji3][emoji3]
Mam nadzieje że się uda i tego życzę[emoji4]Ja tez mieszkamy w UK dokladnie Londyn wiec mam nadzieje ze uda sie za 1 transferem bo jade sie kaczy