Dziękuję Ci bardzo i cieszę się ze u Was wszystko dobrzeUmawiaj sie za tydz na usg, sens jest i to jaki[emoji4]nie wiesz jak sie ciesze , ze tak pieknie urosla[emoji173]️
reklama
NataliaNNN
Fanka BB :)
Nie wiem jeszcze nic Bo lekarz ostatnio powiedział że nie ma co jeszcze robić usg przy 3dniowych zarodkach więc czekamy do piątku A jak jest z betą w ciąży pozamacicznej? ona wolniej przyrasta?Nooo, wywalila do nieba, pieknie[emoji173]️Ty jestes pewna , ze to nie blizniaki beda? Bo to 933 to nie miesci sie w zadne ramki[emoji23]
Tak mi przykro Moj boze.Hej, dziewczyny, dziękuję za pamięć i trzymanie kciuków, u mnie niestety brak dobrych - wieści beta 0,6
Dziś płaczemy, jutro zastanowimy się co dalej
Teraz to już musi , nie ma innego wyjściaOlcia ale ty wiesz że będzie dobrze.
Dziękuję że pamiętasz o mnie
annemarie
Nie wiem jeszcze nic Bo lekarz ostatnio powiedział że nie ma co jeszcze robić usg przy 3dniowych zarodkach więc czekamy do piątku A jak jest z betą w ciąży pozamacicznej? ona wolniej przyrasta?
Halooooo? O czym ty myslisz? na razie zyjesz do usg a potem dalej. Step by Step[emoji106]
sssurykatka
No nareszcie są wyniki, po krwawieniu już ani śladu, ale profilaktycznie skoczyłam na bete, 10dpt 933 i progesteron 56,90. Ostatnio w 7dpt było 142,9. Czyli rośnie, bałam się że już po wszystkim... Dzięki Kochane moje za wsparcie w sobote- bo się ostro przestraszyłam :/ A beta nie za szybko rośnie?
Nie ma czegoś takiego jak za szybki wzrost bety, zwłaszcza na początkuBeta w niecałe 4dni urosła ze 113do 998.14dpt taki wynik i trzydniowy zarodek. Nie rośnie za szybko?
Natalia, ile miałaś zarodków, bo jak to nie będą bliźniaki to się mocno zdziwię, Twoja beta to chyba rekord . Ja miałam w 11 dpt 789 z bliźniakami
ogromne kciukasy za transfer!!!Wizyta u Pani embrolog już za mną. Z kropkiem wszystko w porządku, morfologia przed i po taką samą. Czekam na transfer i zabieram kropka do domu
A miałaś trzydniowe zarodki?Nie ma czegoś takiego jak za szybki wzrost bety, zwłaszcza na początku
Natalia, ile miałaś zarodków, bo jak to nie będą bliźniaki to się mocno zdziwię, Twoja beta to chyba rekord . Ja miałam w 11 dpt 789 z bliźniakami
reklama
ilmenau
No nareszcie są wyniki, po krwawieniu już ani śladu, ale profilaktycznie skoczyłam na bete, 10dpt 933 i progesteron 56,90. Ostatnio w 7dpt było 142,9. Czyli rośnie, bałam się że już po wszystkim... Dzięki Kochane moje za wsparcie w sobote- bo się ostro przestraszyłam :/ A beta nie za szybko rośnie?
Beta w niecałe 4dni urosła ze 113do 998.14dpt taki wynik i trzydniowy zarodek. Nie rośnie za szybko?
Gratulacje dziewczyny! Niech dalej tak wam pieknie rośnie beta a potem brzuchy
Podziel się: