reklama
NataliaNNN
Fanka BB :)
Baylee mamy podobnie Ja też się zastanawiam czy to nie za szybko. A miałaś już usg robione?Beta w niecałe 4dni urosła ze 113do 998.14dpt taki wynik i trzydniowy zarodek. Nie rośnie za szybko?
Nie. Dopiero 13 lutegoBaylee mamy podobnie Ja też się zastanawiam czy to nie za szybko. A miałaś już usg robione?
NataliaNNN
A dlaczego tak późno? Lekarz coś mówił? A sprawdzałaś też progesteron?Nie. Dopiero 13 lutego
Dziś ale wynik będzie jutro a mój lekarz tylko dal nowa receptę i powiedział że usg teraz nie ma sensu, zapytal o betę i kazał przyjść 13.02A dlaczego tak późno? Lekarz coś mówił? A sprawdzałaś też progesteron?
Margit2018
Olcia ale ty wiesz że będzie dobrze.Pobieram fluidy
Zarazaj ile możesz
NataliaNNN
A ok,ciekawe ile Ci progesteronu wyszło. Hym.. to długo trzeba czekać- mi kazał przyjść w ten piątek - nie wiem czy to nie zawcześnie jak tak.Dziś ale wynik będzie jutro a mój lekarz tylko dal nowa receptę i powiedział że usg teraz nie ma sensu, zapytal o betę i kazał przyjść 13.02
Ja biorę sporo w lekach, ok 700mg więc mam nadzieję ze będzie ok wynikA ok,ciekawe ile Ci progesteronu wyszło. Hym.. to długo trzeba czekać- mi kazał przyjść w ten piątek - nie wiem czy to nie zawcześnie jak tak.
annemarie
No nareszcie są wyniki, po krwawieniu już ani śladu, ale profilaktycznie skoczyłam na bete, 10dpt 933 i progesteron 56,90. Ostatnio w 7dpt było 142,9. Czyli rośnie, bałam się że już po wszystkim... Dzięki Kochane moje za wsparcie w sobote- bo się ostro przestraszyłam :/ A beta nie za szybko rośnie?
Nooo, wywalila do nieba, pieknie[emoji173]️Ty jestes pewna , ze to nie blizniaki beda? Bo to 933 to nie miesci sie w zadne ramki[emoji23]
reklama
annemarie
Dziś ale wynik będzie jutro a mój lekarz tylko dal nowa receptę i powiedział że usg teraz nie ma sensu, zapytal o betę i kazał przyjść 13.02
Umawiaj sie za tydz na usg, sens jest i to jaki[emoji4]nie wiesz jak sie ciesze , ze tak pieknie urosla[emoji173]️
Podziel się: