dżoasia
Fanka BB :)
@kochanka328 coś się zadziało. Ale leków jeszcze z 2 dni bym nie odstawiała, poczekaj do poniedziałku i powtórz betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyrko mi bardzo. A to znaczy ze mialas dwa podane ??kochana 19 listopada miałam transfer 3 niowych zarodków
dwa zarodkiPrzyrko mi bardzo. A to znaczy ze mialas dwa podane ??
trzymam kciuki niech sie zadomowią u Ciebie na 9mcDziewczyny jestem po transferze. Pani embriolog chwalila zarodki, że ładnie się podzielily. Podano mi jeden embrion osmiokomorkowy. Powiedziano mi, żebym zrobiła badanie z krwi 11 grudnia. Do wtedy mam zwolnienie lekarskie. Boję się dziewczyny
nie bój się i nie strasz kropka - dbaj o niego głaskaj brzuszek... teraz i tak nie masz na nic wypływu pozostaje czekaćDziewczyny jestem po transferze. Pani embriolog chwalila zarodki, że ładnie się podzielily. Podano mi jeden embrion osmiokomorkowy. Powiedziano mi, żebym zrobiła badanie z krwi 11 grudnia. Do wtedy mam zwolnienie lekarskie. Boję się dziewczyny
No i podrosły!To jeszcze ci podrosna
To teraz 11 najtrudniejszych dni oczekiwania przed Tobą ,trzymam kciukiDziewczyny jestem po transferze. Pani embriolog chwalila zarodki, że ładnie się podzielily. Podano mi jeden embrion osmiokomorkowy. Powiedziano mi, żebym zrobiła badanie z krwi 11 grudnia. Do wtedy mam zwolnienie lekarskie. Boję się dziewczyny
Przykro midziewczyny u mnie lipa beta 4,11 mIu/ml