To był 5 czy 3 dniowy?Czyli teraz w ciągu tych 11dni żadnych badań z krwi mam nie robić ? Dopiero po 11 dniach pierwsze badanie z krwi ?
Testow ciazowych siusanych mam nie robić w ogóle taki mi powiedział lekarz
reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
Teraz miałam tak samo. Beta pozytywną rosła książkowo i potem trach... Nam winę zwalaja na nie poprawny genetycznie zarodeknarazie musze odpocząc od tego wszystkiego w kwietniu beta 64 pieknie rosła a potem puste jajo teraz to może podejde w styczniu
kochanka328
badałas immunologieTeraz miałam tak samo. Beta pozytywną rosła książkowo i potem trach... Nam winę zwalaja na nie poprawny genetycznie zarodek
redferrari
teoretycznie 9dpt może być już mała beciczka - tylko jeśli jej nie będzie to i tak 11 dpt powtarzasz - więc nie wiem czy chcesz sobie taką huśtawkę fundować,,, różne są tu podejścia... są cichcem wcześnie betujące, są niecierpliwie sikające i te co czekają twardo...Czyli teraz w ciągu tych 11dni żadnych badań z krwi mam nie robić ? Dopiero po 11 dniach pierwsze badanie z krwi ?
Testow ciazowych siusanych mam nie robić w ogóle taki mi powiedział lekarz
Pójdźka
Przykro midziewczyny u mnie lipa beta 4,11 mIu/ml
Sol
To raczej plamienie okolo-owulacyjne ale życzę Ci żeby było inaczej.dziewczyny mam pytanie was mam dni plodne wdrożyliśmy z mezem rano miałam plamienia krwia mozliwe ze to plamienie implementacjne czy moja wyobraź za bardzo działa dodam ze jestem po nie udanym in vitro i lekarz mowil ze mam dwa prcherzyki na prawym jajniku z reguly jest jeden ale moze leki sa jeszcze w oragnizmie
Plamienie implantacje pojawiłoby się dużo później.
sssurykatka
Ojej to ciąża się rozwija, super choć nie zazdroszczę Ci przytulanka z kibelkiem. Mnie to ominęło ale mdłości straszne miałam przez pona 3 miesiące.
Ja też dostałam wezwanie na cytologie z NHS ale nie idę. Nie chcę żeby mnie podraznili. Ostatnia mam chyba z tego roku z Gamety więc mam nadzieję, że wszystko ok.
Jak musisz zrobić to idź do jakiegoś dobrego lekarza żeby był delikatny.
Mój gin powiedział, że trzeba. A ja chodzę do kuxmedu, tam pobiera położna...
Dziewczyny mam pytanie. Czy jest ktos u kogo pojawil sie tylko problem z mala iloscia plemników? U nas jak na razie jest tylko taki problem ilosc ponizej 1mln. Czyli zdiagnozowana oligozoospermia. Chciałam zapytac za ktorym razem udalo sie? U mnie jest wszystko ok tylko polipy pojawiaja sie i znikaja wiec nie w kazdym cyklu sa, a do transferu jesli beda ti maja byc usuniete.
U nas jest problem z plemnikami... koncentracja 400 tys, plus dużo uszkodzonych... wyszło, że mąż ma mutację w genie CFTR i na tym zakończyli jego badanie, usg potem zrobił sam, wyszły torbiele, ale wg badającego go urologa nie mają związku z niepłodnością. Zastanawiam się, czy powinnam go zmusić żeby coś jeszcze przebadał, ale póki co jestem w bliźniaczej ciąży więc temat pewnie odłożymy...
to przed wstaniem jeszcze w łóżeczku krakersika, albo sucharka i popić wodą - i będzie czym, a może potrzeba przejdzie?
Moja siostra mówi to samo, chyba zacznę tak robić...
dziewczyny u mnie lipa beta 4,11 mIu/ml
Przykro mi:/.
dziewczyny mam pytanie was mam dni plodne wdrożyliśmy z mezem rano miałam plamienia krwia mozliwe ze to plamienie implementacjne czy moja wyobraź za bardzo działa dodam ze jestem po nie udanym in vitro i lekarz mowil ze mam dwa prcherzyki na prawym jajniku z reguly jest jeden ale moze leki sa jeszcze w oragnizmie
Ja często miałam plamienia okołoowulacyjne, nigdy nie oznaczały ciąży, ginekolog mówi, ze tak czasem po prostu jest... poczekaj trochę na okresi zrób test jak będzie się spóźniał.
@Biedroneczka83 siostro w cierpieniu To chyba znaczy, że jest dobrze Kiedy usg, też z ukrycia???
jolancik
Będzie dobrze. Myśl pozytywnie a my kciuków nie puszczamyDziewczyny jestem po transferze. Pani embriolog chwalila zarodki, że ładnie się podzielily. Podano mi jeden embrion osmiokomorkowy. Powiedziano mi, żebym zrobiła badanie z krwi 11 grudnia. Do wtedy mam zwolnienie lekarskie. Boję się dziewczyny
Justyska13
U nas jest problem z plemnikami... koncentracja 400 tys, plus dużo uszkodzonych... wyszło, że mąż ma mutację w genie CFTR i na tym zakończyli jego badanie, usg potem zrobił sam, wyszły torbiele, ale wg badającego go urologa nie mają związku z niepłodnością. Zastanawiam się, czy powinnam go zmusić żeby coś jeszcze przebadał, ale póki co jestem w bliźniaczej ciąży więc temat pewnie odłożymy...
U nas maz mial tylko seminogram, hormony i to badaniebi urologa. W seminogramie bylo tylko naposane ze koncentracja ponizej 1mln i ze pojedyncze plemniki o ruchu postepowym a, b, c i nieruchome d. I bylo napisane ze ze wzgledu na niska koncentracje jie sa w stanie podac dokładniejszych wyniko. Takze my nie wiemy ile jest w procentach o ruchy a ile b a ile c.
U nas maz mial tylko seminogram, hormony i to badaniebi urologa. W seminogramie bylo tylko naposane ze koncentracja ponizej 1mln i ze pojedyncze plemniki o ruchu postepowym a, b, c i nieruchome d. I bylo napisane ze ze wzgledu na niska koncentracje jie sa w stanie podac dokładniejszych wyniko. Takze my nie wiemy ile jest w procentach o ruchy a ile b a ile c.
reklama
Justyska13
Mój gin powiedział, że trzeba. A ja chodzę do kuxmedu, tam pobiera położna...
Moja siostra mówi to samo, chyba zacznę tak robić...
Przykro mi:/.
Ja często miałam plamienia okołoowulacyjne, nigdy nie oznaczały ciąży, ginekolog mówi, ze tak czasem po prostu jest... poczekaj trochę na okresi zrób test jak będzie się spóźniał.
@Biedroneczka83 siostro w cierpieniu To chyba znaczy, że jest dobrze Kiedy usg, też z ukrycia???
Podziel się: