Justyska13
Fanka BB :)
sssurykatka za ktorym razem udało Ci sie? Moze juz pislas a nie zauwazylam to wybacz gratuluje blizniakow, niech zdrowo sie rozwijaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Nawet nie kazalibadałas immunologie
Dziekuję! Druga stymulacja, piąty transfer. Na razie dopiero 8 tydzień, więc jeszcze nic nie wiadomo. Problem niby prosty, ale przyszło nam trochę poczekac...sssurykatka za ktorym razem udało Ci sie? Moze juz pislas a nie zauwazylam to wybacz gratuluje blizniakow, niech zdrowo sie rozwijaja
Problem prosty? Czyli jaki? Długo dochodziło do tegoDziekuję! Druga stymulacja, piąty transfer. Na razie dopiero 8 tydzień, więc jeszcze nic nie wiadomo. Problem niby prosty, ale przyszło nam trochę poczekac...
Powiedz mi jak to jest bo piszesz ze 2 stymulacja a 5 transfer, to na jednej stymulacji robia tutyle transferow ile udalo sie zamrozic zarodkow? I wtedy placi sie tylko za kriotransfer? Trzymam mocno kciuki by udalo sie malenstwom zadomowic na dlugie miesiaceDziekuję! Druga stymulacja, piąty transfer. Na razie dopiero 8 tydzień, więc jeszcze nic nie wiadomo. Problem niby prosty, ale przyszło nam trochę poczekac...
Tak, jak masz zamrożone zarodk to płacisz za crio transfer. Dopiero jak się wszystkie wyczerpia to trzeba podchodzić do wszystkiego od początku.Powiedz mi jak to jest bo piszesz ze 2 stymulacja a 5 transfer, to na jednej stymulacji robia tutyle transferow ile udalo sie zamrozic zarodkow? I wtedy placi sie tylko za kriotransfer? Trzymam mocno kciuki by udalo sie malenstwom zadomowic na dlugie miesiace
Zrobię chyba 10 po transferzeteoretycznie 9dpt może być już mała beciczka - tylko jeśli jej nie będzie to i tak 11 dpt powtarzasz - więc nie wiem czy chcesz sobie taką huśtawkę fundować,,, różne są tu podejścia... są cichcem wcześnie betujące, są niecierpliwie sikające i te co czekają twardo...