kochanka328
Fanka BB :)
mam ostaniego 6 dniowegoNo to raczej za mała ta beta, mimo wszystko coś sie zadziało, masz mrozaczki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam ostaniego 6 dniowegoNo to raczej za mała ta beta, mimo wszystko coś sie zadziało, masz mrozaczki?
A mialas jakies objawy po transferze??Wiara czyni cuda trzymam kciuki za Wasz cud!
Miałąm jak na okres- ale myślę, że winne objawów były torbiele bardziej, które uciskały...A mialas jakies objawy po transferze??
Ok.Miałąm jak na okres- ale myślę, że winne objawów były torbiele bardziej, które uciskały...
dziewczyny u mnie lipa beta 4,11 mIu/ml
mam ostatniego 6 dniowegoPrzykro mi bardzo
Coś się zadziało w twoim organizmie, masz jeszcze jakieś mrozaczki?
mam ostatniego 6 dniowego
narazie musze odpocząc od tego wszystkiego w kwietniu beta 64 pieknie rosła a potem puste jajo teraz to może podejde w styczniuMoże by coś dorzucić jak embrio glue lub nacięcie otoczki. Warto porozmawiać z lekarzem o dodatkowych opcjach żeby ułatwić implantacje
narazie musze odpocząc od tego wszystkiego w kwietniu beta 64 pieknie rosła a potem puste jajo teraz to może podejde w styczniu
wiem wiec ono juz w styczniu nie bedzie działać bo jak braam je do 19 wrzesnia to teraz wgrudniu musiałabym je powtórzycJeśli potrzebujesz przerwy to jak najbardziej ją sobie zrób. Pisałaś wcześniej że jesteś po 14 dniowy leczeniu immunologicznym, ono działa trzy miesiące.
Napisz też do lekarza, może coś ci dołoży jeszcze.