reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, a wiesz, że się nawet wczoraj zastanawiałam, czy mu makarony nie nagotować. Bo jak miałam wizytę w Invimedzie na 7 rano, to dr K przyszedł z całym pojemnikiem makaronu.
Ale pomyślałam, że to już wieczór będzie i może żona mieć coś przeciwko, że ja go dokarmiam :-D:-):-D

reklama
Lawendowy :-D ja transfer w lipcu miałam późną porą, dr prosto z samolotu na transfery przybył ... muszę przyznać, że trochę mnie to martwiło,że tak ustawił transfery po powrocie, co jeśli nie trafi się w "okno implantacyjne"? no ale było minęło, teraz mam panią dr i cieszę się, zawsze do facetów chodziłam :-)

Gotadora, a ja tam wolę facetów. Nie przepadam za kobietami ginekologami.
A z facetami zawsze mi się dobrze rozmawia:-)

Ja teraz też zaczęłam się zastanawiać, czy aby zarodki po raz drugi zostały podane prawidłowo.
To naturalne, że człowiek ma wątpliwości.

Benle i Gotadora moze ja i moje malenstwa na zimowisku tez bedziemy w styczniu transferowac:) w zaleznosci od tego kiedy przyjdzie @. Moze ten rok musi sie po prostu skonczyc by w nastepnym przybylo na forum sporo szczesliwych :)juz nie moge sie doczekac, boje sie , ale sie nie poddam.

Kate071 z całych sił wierzę, że nam się uda. Dołączaj do styczniowej akcji. Teraz zbieraj energię i buduj kołyskę z Twojej miłości dla Twoich maluszków.

GOTADORA ja zaufalam lekarzom,tak mi powiedzieli wiec nie dyskutowalam. Zdecydowalam sie na Warszawe i mam nadzieje,ze slusznie. Nie chce teraz dociekac jak jest naprawde,ide do przodu laski,ale dzieki za informacje.

Benle, jest dobrze.:-) Plan dzilania opracowany i widze,ze jestes pod dobra opieka.:tak: Guzki wykryto Ci przy normalnym usg dopochwowym? Teraz trzeba ladnie przygotowac domek dla maluszka....czy maluszkow???;-) Regeneruj sily i widze,ze styczen nalezy do nas ;-)Tyko ja zaczne stymulacje i nie wiem dokladnie czy transfer bedzie pod koniec stycznia, czy poczatek lutego.Wszystko zalezy od @ kiedy zawita.

Rozyczko :szok: no, no beta wskazuje na 2 kochane seduszka :-)

dziewczyny jestem już po USG...oczywiście jak to ja mam mieszane uczucia
wink2.gif

Cieszę się bo jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy tam gdzie powinien
laugh.gif
ale trochę czuję się rozczarowana bo jeszcze nie widac płodu ani bicia serduszka, a myślałam że juz będzie
eek.gif

Ale lekarz powiedział że wszystko w jak najlepszym porządku na tym etapie i trzeba czekać. Następne USG dopiero 26 listopada, jak ja wytrzymam
shocked.gif

dziekuje Wam bardzo za kciuki i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry